Капсули для мозкової активності і нервів Gotu Kola 500 мг 60 шт Yatim Brand (8859467425527)

Капсули для мозкової активності і нервів Gotu Kola 500 мг 60 шт Yatim Brand (8859467425527)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

Є в наявності

450

2

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Готу Кола (індійський щитолистник або центелла азіатська) - трав'яниста ліана, яку здавна використовують у народній традиційній медицині східних країн і називають «травою пам'яті» або «їжею для мозку».

Унікальна лікарська рослина містить велику кількість сапонінів, флавоноїдів, а також магнію і вітамінів груп А, В, Е і К, володіє потужною антиоксидантною і омолоджуючою дією і застосовується для усунення різних проблем: шкірних захворювань, нервових розладів, порушень кровообігу, старіння організму і багато чого іншого.

Готу Кола живить мозок, покращуючи мозкове кровообіг і постачання клітин киснем, підвищує мозкову активність, прискорює процеси мислення і покращує пам'ять, допомагає запобігти руйнуванню клітин мозку вільними радикалами. При прийомі екстракту центелли нормалізується проникність судинної стінки і рівень цукру в крові, поліпшується мікроциркуляція крові, спостерігається підвищення гемоглобіну і зниження рівня сечовини, відновлення функцій клітин мозку.

Прийом Готу Кола допомагає запобігти розвитку хвороби Альцгеймера і придушити її симптоми.

Екстракт рослини корисний при проявах венозної недостатності (крихкості капілярів, тяжкості в ногах, геморої), Готу Кола зміцнює міцність судин, зберігає їх еластичність, покращує венозне і капілярне кровообіг, зменшує набряклість, синці і запальні процеси, викликані порушеннями роботи крові

Рослина зміцнює нервову систему і допомагає знизити стрес, що викликає підвищений кров'яний тиск, робить заспокійливу дію на центральну нервову систему, зменшує занепокоєння і тривожність, сприяє кращій концентрації уваги і стресостійкості, допомагає при неврозах, безсонні, полегшує депресивні стани та інші нервові і психічні захворювання.

Екстракт Готу Кола покращуючи лімфодренаж і кровопостачання, зміцнюючи стінки судин, сприяє активному виведенню з організму токсинів, зайвих жирових відкладень, зменшенню запалень, викликаних порушеннями мікроциркуляції в жировій тканині, дозволяє запобігти і зменшити прояви целюліту.

Рослина Готу Кола володіє вираженим ранозаглядаючим ефектом, стимулює утворення колагену та еластину в організмі, прискорює регенерацію шкірних покривів і сполучної тканини, перешкоджає утворенню рубців, зменшує біль у суглобах, допомагає запобігти передчасному старінню шкіри, зберігаючи її м'якою, упругою і Препарат показаний при порізах, виразкових захворюваннях шкірних покривів, саднах, дерматитах, псоріазі та захворюваннях суглобів, пов'язаних з нестачею колагену.

Оскільки центелла стимулює кровообіг, поліпшується харчування шкіри голови і волосся, що сприяє зміцненню волосяних цибулин, запобігає випаданню волосся і появі передчасної сідини. Волосся стає міцним і сильним, живим і напитаним.

Екстракт Готу Кола забезпечує відновлення сили та енергії після виснаження організму, знижує стомлюваність і покращує самопочуття, знімає втому і допомагає швидше реабілітуватися після перенесених хвороб.

Сприяє активному довголіттю, уповільнюючи процеси старіння, чинить гіпотензивну і антисклеротичну дію, зміцнює імунну систему, позитивно впливає при посиленні розумової діяльності у людей похилого віку, а також зміцнює здатність до сприйняття інформації у підлітків.

Показання:
- Синдром хронічної втоми, розумова втома;

- періоди сильного нервового та розумового перенапруження (сесія, публічні виступи, дедлайни тощо);

- невроз, депресія, безсоння;

- хронічні стреси;

- активна розумова діяльність;

- зниження розумової працездатності і пам'яті;

- профілактика старечого недоумства, хвороб Альцгеймера і Паркінсона;

- атеросклероз і розсіяний склероз;

- профілактика передчасного старіння шкіри;

- профілактика випадання волосся і передчасної сідини;

- у комплексній боротьбі з целюлітом;

- у комплексній боротьбі з венозною недостатністю;

- у комплексній боротьбі з дерматитом і псоріазом;

- порушення цілісності кожного покриву (виразки, порізи, садна, рани).

Протипоказання:
- Індивідуальна непереносимість компонентів;

- вагітність, період лактації.

Зберігання:
Зберігати в сухому прохолодному місці.

Склад:
Кожна капсула містить 500 мг екстракту Центели Азіатської.

Спосіб застосування:
Приймати по 2 капсули 3 разів на день до їжі, запиваючи невеликою кількістю води, курсом 6-8 тижнів.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами