Антихроп пов'язка Huaer Tehnology засіб пристосування для сну 14/01

Антихроп пов'язка Huaer Tehnology засіб пристосування для сну 14/01

Продавець:Pyramid JB

Є в наявності

565

Замовлення вiд 1 шт

5

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Пов'язка Антихрап клінічно довела, що допомагає зменшити хропіння, дозволяючи вам зберігати природний сон .Це зручно, ефективно і легко. Ця Антихрап пов'язка науково розроблена , тому зручно сидить на голові , на шкірі, міцна і проста у використанні. Технологія пов'язки Антихрап створює оптимальне положення щелепи, яке негайно припиняє хропіння. На відміну від інших храпових пов'язок та ремінців, наша пов'язка не злазить під час сну  .

ПРОТИПОКАЗАННЯ

Пов'язку Антихрап не слід використовувати при астмі, викривленої перегородки носа, утрудненому диханні через ніс з-за простуди або алергії, запаленні носоглотки. при хропіння носом , навіть із закритим ротом .

Пов'язка шиється з легкого і еластичного матеріалу, який широко застосовується в медицині — неопрену. Матеріал стійкий до розвитку бактерій і грибків, не викликає алергії. Виріб можна багаторазово прати.

Як вона працює?
Це пристрій для хропіння призначене для того, щоб тримати рот закритим або майже закритим під час сну, таким чином запобігаючи дихання через рот. Порожнина рота не пересихає , інфекції на приєднуються .

ПЕРЕВАГИ

 НЕ СПОВЗАЄ З ГОЛОВИ - ЯК ІНШІ ПОВ'ЯЗКИ !!!

УСУВАЄ ХРОПІННЯ МИТТЄВО – нічна пов'язка Антихрап працює миттєво , створюючи легку напругу навколо щелепи, дозволяючи підборіддя утримуватися на місці. Вона науково розроблена, щоб тримати щелепу закритою і дозволяти вам вільно дихати, що запобігає хропіння миттєво.

 ЗАБЕЗПЕЧУЄ ПОВНИЙ БЕЗПЕРЕРВНИЙ ГЛИБОКИЙ СОН - Тримає дихальні шляхи відкритими, щоб дати більше кисню у ваші легені. Зберігаючи дихальні шляхи відкритими, вона не тільки припиняє хропіння, але і понижет і зменшує шліфування зубів. Дихайте всю ніч глибоко і прокидайтеся, відчувайте себе краще, ніж коли-небудь!

 МАЄ РЕГУЛЬОВАНИЙ РОЗМІР ДЛЯ ВСІХ - Довга подбородочная пов'язка Антихрап готова до використання, виготовлений з найкращих матеріалів і ідеально підходить для всіх розмірів голови. Міцна на розтяг, легко контролюється - небудь затягуванням, або великим ослабленням ремінця для підборіддя. Це дозволяє підганяти під індивідуальні розміри. (Інструкції по оптимальному використанню в описі продукту, на упаковці продукту) Вона призначена для того, щоб залишатися на місці всю ніч, не сповзаючи.

 ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ ЗДОРОВ'Я - Використання нічний пов'язки Антихрап в нічний час означає високоякісний глибокий сон! Було також доведено, що повний нічний відпочинок забезпечує більше енергії, покращує пам'ять, покращує фокус, знижує стрес і безліч інших переваг для здоров'я

Корисною також для: хропіння, стресу, сухості в роті, проблем з диханням і ефективної терапії СРАР під час сну .

Вказівки по застосуванню:

Крок 1: Відрегулюйте пов'язку на липучці на верхній частині голови.

Крок 2: Помістіть пов'язку на голову і відрегулюйте, щоб переконатися, що рот закритий.

Крок 3: Відрегулюйте і затягніть липучку зручно на потилиці, біля шиї.

Упаковка : коробка картонна

Характеристики

Країна-виробник
  • Китай
Колір
  • Чорний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами