Тайський засіб для лікування очних хвороб 60 шт T Man (8857121535544)

Код:  380763771

Тайський засіб для лікування очних хвороб 60 шт T Man (8857121535544)

Код:  380763771

Є в наявності

500

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Luteina - інноваційне рішення для збереження здоров'я ваших очей. Цей натуральний каротиноїд є незамінним фактором у підтримці зорових функцій і захисту від негативного впливу навколишнього середовища.

Головною функцією Luteina є захист очей від шкідливого впливу ультрафіолетових променів, які можуть призвести до ослаблення зору і пошкодження очних тканин. Крім того, Luteina сприяє підвищенню гостроти зору, знижує втому очей і запобігає пошкодженню чутливих тканин очей при впливі вільних радикалів.

Важливо відзначити, що Luteina не проводиться організмом самостійно, і його кількість у звичайній їжі незначна. Тому поповнення запасів Luteina рекомендується через харчові добавки. Це особливо важливо для людей, чия робота пов'язана з яскравим світлом (наприклад, зварювальникам і працівникам, які працюють за комп'ютером більше 2 годин на день), а також для курців, осіб старше 40 років, гірськолижників, альпіністів і людей зі світлими очима.

Кожна порція Luteina складається з однієї капсули, що містить 168 мг екстракту календули (44,21%), еквівалентного 8,6 мг лутеїну (5,12%) і 0,26% зеаксантину.

Рекомендується приймати одну капсулу Luteina в день, запиваючи її водою і приймаючи разом з їжею. Це дозволить досягти оптимального ефекту і підтримати здоров'я очей на високому рівні.

Дбайте про свої очі з Luteina і продовжуйте насолоджуватися яскравим і чітким зором протягом усього життя!

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами