Краплі від кольків, симетикон дітям від народження Little Remedies Gas Relief Drops

Краплі від кольків, симетикон дітям від народження Little Remedies Gas Relief Drops

Продавець:Sweet school

3.8/5  ( 147 оцінок )

Немає в наявності

650

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Те, що реально ПРАЦЮЄ миттєво! Об'єм 30мл Краплі Little Remedies Gas Relief Drops в черговий раз працюють для полегшення болю в животі, що ниє, через утворення газів. Ці краплі починають роботу вже з кількох хвилин вживання. Властивості Little Remedies Gas Relief Drops: швидко знімає здуття живота як у новонароджених, так і у дітей до 2-х років. - Знімає дискомфорт у шлунку протягом декількох хвилин. - не містить штучних барвників, ароматизаторів. - Підходить для дітей будь-якого віку. - Безалкогольний склад. Спосіб застосування та дозування: Від 0 місяців і до 2-х років – 0,3 мл. Від 2-х років і старше – 0,6 мл. Можна давати до 12 разів на день.

Краплі Little Remedies Gas Relief Drops створені спеціально для новонароджених, щоб м'яко та надійно полегшити біль у животі через надлишок газів. Little Remedies Gas Relief Drops із симетиконом допомагають розщепити бульбашки газу в животі дитини та можуть полегшити гази за лічені хвилини. Краплі можна легко вводити перорально або змішувати із сумішшю чи водою до 12 доз на день. Краплі Little Remedies Gas Relief Drops містять інгредієнт №1, рекомендований педіатрами для усунення газів у немовлят, і не містять штучних ароматизаторів, барвників чи спирту. Для батьків важливі дрібниці. Ваша дитина тихенько хихикає, плавно крокує і хрипить носом. Бути там з легкими обіймами та маленькою піснею. Люблячі штрихи та увага до деталей притаманні всьому, що ви робите. Little Remedies розробляє безпечні та надійні рішення лише для новонароджених.

Термін придатності 08.2023.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами