Капсули для лікування чоловічого безпліддя і простатиту Sur Prieng Wang 240 шт (8857124116139)

Капсули для лікування чоловічого безпліддя і простатиту Sur Prieng Wang 240 шт (8857124116139)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

Є в наявності

2 650

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Інноваційний засіб на основі продуктів життєдіяльності змій
Сучасний інноваційний засіб на основі продуктів життєдіяльності змій є прекрасним помічником для профілактики і лікування простатиту, натуральним стимулятором потенції у чоловіків і відновлення повноцінного функціонування сечостатевої системи.

Склад і діючі інгредієнти
Цей засіб містить порошок з висушеного зміїного м'яса, а також додаткові натуральні компоненти, які благотворно впливають на чоловіче здоров'я. Серед основних діючих інгредієнтів:

Ортосифон тичиночний (нирковий чай), широко використовуваний для профілактики та лікування захворювань сечостатевої системи у чоловіків, поліпшення кровообігу та стабілізації артеріального тиску.

Псоралея ліщинолиста, одна з основних рослин у китайській народній медицині для підвищення чоловічої потенції, підняття тонусу і зміцнення імунітету.

Корінь женьшеня і гриб лінчжі, які також сприяють зміцненню чоловічого здоров'я.

Застосування та показання
Засіб не тільки допомагає ефективно лікувати захворювання, а й служить ефективною профілактикою їх виникнення. Воно проявляє себе при лікуванні простатиту, захворювань суглобів, серця, запалення нирок і сечового міхура. Препарат сприяє активному зміцненню імунної системи, посиленню потенції, відновленню сексуальних функцій у чоловіків, продовжує статевий акт і покращує активність сперматозоїдів. Він також є антиоксидантом і гепатопротектором, сприяючи вилікуванню хронічних хвороб сечостатевої системи у чоловіків і лікуванню хронічного чоловічого безпліддя. Препарат стимулює систему кровообігу, підвищує гемоглобін і покращує загальний стан здоров'я.

Дозування і зберігання
Для дорослих рекомендується приймати 2-3 капсули 2-3 рази на день перед їжею, запиваючи теплою кип'яченою водою. Препарат рекомендується зберігати далеко від прямих сонячних променів при температурі від 15 до 30 градусів Цельсія.

Протипоказання: вагітність, період лактації, дитячий вік до 18 років.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами