Тайські капсули для підвищення апетиту Tinospora crispa 100 шт Kongka Herb (8856051001204)

Тайські капсули для підвищення апетиту Tinospora crispa 100 шт Kongka Herb (8856051001204)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

Є в наявності

350

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Тіноспора вважається вірним джерелом хорошого здоров'я. Використовують для лікування лихоманки, холери, Діабету, ревматизму, артриту, для підвищення апетиту, в якості глистогонного засобу.

Цей препарат зазвичай використовується в тайській трав'яній медицині для полегшення симптомів запальних та інфекційних захворювань, оскільки рослини, що входять до нього, мають сильну протизапальну дію.
Застосовують при кашлі і різних захворюваннях легенів, включаючи бронхіти, астму і туберкульоз легенів.
СВІДЧЕННЯ ДО ЗАСТОСУВАННЯ ГІЛОЮ ГУДУЧІ:

  • підтримка та зміцнення імунітету;
  • жарознижуюче, антибактеріальне, протизапальне, противірусне
  • протиалергічне. У людей, схильних до алергічного риніту, було виявлено зниження кількості нейтрофілів та іозинофілів у слизовій оболонці носа в результаті тривалого прийому тиноспори.
  • відсутність апетиту (сприяє підвищенню апетиту);
  • антиоксидантне;
  • протиДіабетичне (знижує рівень цукру в крові);
  • зниження кров'яного тиску;
  • при хворобах печінки і нирок, є ефективним гепатопротекторним, жовчогонним і хорошим діуретичним засобом, який можна застосовувати при сечокам'яній хворобі;
  • спазмолітичне;
  • протидіарейне;
  • профілактика та лікування психоемоційних стресів.

Пальматин, що міститься в рослині, благотворно впливає на центральну нервову систему. Він зменшує головний біль, знімає напади мігрені, покращує настрій.
ЛІКАРСЬКІ ВЛАСТИВОСТІ ТІНОСПОРИ СЕРЦЕВИДНОЇ
широко використовуються в народній медицині. Рослину рекомендують приймати для підтримки імунітету, при хворобах печінки і нирок, при кашлі і різних захворюваннях легенів, включаючи бронхіти, астму і навіть туберкульоз легенів, його п'ють при лихоманках, ревматоїдному артриті і подагрі, приймають від несваріння шлунка. Тіноспору сердцелісну вважають ефективною для профілактики стресових станів, лікування депресій, розумового і фізичного виснаження, включаючи синдром хронічної втоми. Цілителі пропонують приймати рослину від мігренів, головних болів, для зниження артеріального тиску. У деяких випадках тиноспору серцелістну приймають при Діабеті для контролю рівня цукру в крові. Водна витяжка рослини вважається хорошим діуретичним засобом, який можна застосовувати при сечокам'яній хворобі.
Оскільки низка діючих речовин у тиноспорі серцелістною є жиророзчинною, рослина часто рекомендують приймати разом з тваринами жирами.
В АЮРВЕДИЧНІЙ МЕДИЦИНІ ТІНОСПОРА СЕРДЦЕЛІСНА
відома як гудучі, також у неї є ще близько десяти різних місцевих найменувань і всі вони так чи інакше пов'язані з її дивовижними корисними властивостями. Рослину називають «сомавалі», тобто повним сомою, божественним нектаром, есенцією життя, «дживанті» - «таким, що дає життя», «амритваллі» - «наповненим амритою», ще одним напоєм богів, здатним наділяти безсмертям.
Божественне походження тіноспори серцевидної описано у великому індійському епосі «Рамаяне». Після битви з демоном Раваною легендарний Рама, аватар бога Вишну, обвів поле бою поглядом і побачив безліч покалічених і вбитих мавп, своїх союзників, бійців армії царя мавп Сугріви. Оскільки смерть і каліцтва наздогнали їх у праведній битві, Рама вирішив зцілити і воскресити їх і пролив дощ з амріти. Але не всі краплі потрапили на тварин, деякі ввібрала земля, і на цьому місці виросли перші втечі гудучі.
У божественному походженні гудучі, крім лікувальних властивостей, людей переконує дивовижну властивість рослини довгий час не тільки зберігати свіжість, а й рости. Індійці кажуть, що здатність жити без води і їжі властива лише святим і просвітленим йогам, тільки вони можуть насичуватися вібраційною, пранічною енергією, а якщо така можливість дана рослині, то на неї воістину знизилася благодать. Така здатність гудучі вперше була детально описана в аювердичному трактаті XVI століття.
Тіноспора сердцелістна вважалася засобом проти безлічі хвороб, еліксиром, що продовжує життя і зберігає молодість, вона дуже цінувалася в тибетських монастирях. В Аюрведі вважається, що гудучі приносить харчування для всіх семи дхату (тканин, що становлять тіло людини) і здатне одночасно виступати тоніком, сечогінним, жарознижуючим, збуджуючим засобом, омолоджуючим і шлунковим тоніком і печінковим стимулятором. Рослину згадано в усіх стародавніх аюрведичних трактатах і в індійській Materia Medica.

Склад:
Тіноспора ребриста (Tinospora crispa), Brucea javanica, Gymnopetalum chinensis, Андрографіс заметільчастий та інші рослинні компоненти.
Спосіб застосування:
1-2 капсули перед прийомом їжі 3 рази на день.
Протипоказання:
індивідуальна непереносимість компонентів, дитячий вік до 12 років, вагітність і період лактації.
Виробник: Kongka Herb.
 

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами