Тайські капсули для лікування простудних захворювань 100 шт "Фа-Талай-Джон" YA FA THALAI CHON(8859467455555)

Тайські капсули для лікування простудних захворювань 100 шт "Фа-Талай-Джон" YA FA THALAI CHON(8859467455555)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

Є в наявності

450

3

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Натуральні тайські капсули призначені для лікування застуди. Почніть приймати капсули при перших симптомах: запаморочення, тремтіння, слабкості - і хвороба швидко відступить!

Основний діючий компонент капсул - Андрографіс заметільчастий (Andrographis paniculata): 1 капсула містить 500 мг речовини.

Андрографіс заметільчастий називають «королем настоянок» і з давніх часів використовують у народній медицині. Це століттями перевірений тайський засіб для лікування простудних і легеневих захворювань. Його застосовують при ангіні, грипі, ГРВІ, ГРЗ, бронхітах, запаленні легенів, а також при лікуванні астми. З його допомогою розріджують мокроту, прибирають сухість у горлі, знижують температуру.

Регулярне застосування капсул знімає симптоми застуди і покращує самопочуття. Капсули ефективні як профілактичний засіб.

Спосіб застосування:

при температурі приймати по 2-4 капсули 4 рази на день після їжі і перед сном;
від болю в горлі приймати по 4-7 капсул 4 рази на день після їжі і перед сном.
Протипоказання:

алергія на андрографіс заметільчастий (Andrographis paniculata);
алергія на рослини сімейства Акантові (Acanthaceae);
вагітність і лактація.
Важливо!

Andrographis може знижувати кров'яний тиск. Якщо ви приймаєте ліки від високого кров'яного тиску, капсули можуть викликати істотне зниження тиску.

Andrographis зміцнює імунну систему. При цьому він може знизити ефективність препаратів, які знижують імунну систему, таких як азатіоприн (Imuran), базиліксімаба (Сімулект), циклоспорин (Neoral, Sandimmune), Daclizumab (Zenapax), Muromonab -CD3 (ОКТ3, Orthoclone ОКТ3), микофенолат (CellCept), такролимус (FK-506, Prograf), сиролимус (Rapamune), преднизолон (Deltasone, Orasone), кортикостероиды (глюкокортикоиды) и другие.

Andrographis може уповільнювати згортання крові. Прийом Andrographis одночасно з ліками, які також уповільнюють згортання, підвищує ймовірність появи синців і кровотечі. Деякі ліки, що сповільнюють згортання крові: аспірин, клопідогрел (Плавікс), диклофенак (Voltaren, Cataflam, інші), ібупрофен (Advil, Motrin, ін.), напроксен (Anaprox, ін), дальтепарин (Fragmin), еноно

Реєстраційний номер препарату G 611/63.

Термін придатності - 2 роки з моменту виготовлення. Зберігати в сухому місці при температурі не більше 25 ° C, далеко від сонячних променів і тепла.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами