Бальзам від псоріазу та екземи Цитопсор ТОВ фабрика "НФП Дельта" 100 мл

Бальзам від псоріазу та екземи Цитопсор ТОВ фабрика "НФП Дельта" 100 мл

Продавець:Stop Psoriasisitz

4.9/5  ( 114 оцінок )

Є в наявності

290

4

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

ЦИТОПСОР - інноваційний негормональний солідоловий препарат для місцевого застосування, оздоровлюючий шкіру при дерматозах (псоріаз, екзема, різнобарвний лишай).


ПОКАЗАННЯ
Препарат показаний на стаціонарній та регресуючій стадіях захворювання і в період його загострення. Рекомендується застосовувати Цитопсор як ефективний допоміжний засіб при комплексному лікуванні дерматозів (псоріаз, екзема, різнобарвний лишай).
В даному препараті тільки натуральний склад!!!
1.Ефірне масло м'яти
Протимікробний та антисептичний засіб. Застосовується при запальних процесах, опіках, захворюваннях верхніх дихальних шляхів, хриплоті, осиплості голосу, при бронхіті, зубному болю.
2. Солідол жировий
Помітно зменшує лущення шкіри, забезпечує повноцінне зволоження, усуває свербіж, запускає природні процеси регенерації шкіри. Так само володіє антибактеріальною і протигрибковою дією.
3. Вазелін, ланолін і вазелінове масло
Широко застосовуються в косметичних засобах для пом'якшення і зволоження шкіри. Так само знімають свербіж і подразнення. Сприяють регенерації шкіри, знімають відчуття стягнутості.
4. Екстракт Календули
Має протизапальну, седативну, ранозагоювальну, знеболюючу і жовчогінною дією.
5. Нанокластери срібла
Володіють підвищеними антисептичними, регенеруючими, імуномодулюючими властивостями.
6. Морська сіль
У складі солі знаходиться величезна кількість корисних компонентів і мінералів, які сприяють нормалізації обмінних процесів шкіри, а також знезаражують і знімають свербіння.

Препарат застосовують зовнішньо, наносячи невелику його кількість тонким рівним шаром на уражені ділянки шкіри щодня один або два рази на добу, змащуючи уражені ділянки легкими рухами

(на волосистих ділянках - у напрямку росту волосся, злегка розсовуючи їх), залишаючи область відкритою для вбирання.

Через 15-20 хвилин (до 2 годин в залежності від переносимості і ступеня ураження) зняти сухими або вологими безспиртовій серветками, при необхідності змити теплою водою з нейтральним дитячим милом і підсушити сухою серветкою з бавовняної тканини. Уникати розчісування і інтенсивного тертя. Щільно сидячі кірки насильно видаляти не слід - з часом вони стають пласкішими і зникають. Через 2 тижні рекомендується зробити перерву на 1-2 дні.

На ділянках з чутливою шкірою (пахви, пахова область і т.п.) рекомендується спочатку змастити бляшки жирним дитячим кремом без добавок, а потім наносити тонкий шар препарату.

У перші дні застосування можливі роздратування і свербіння, але головне при цьому уникати розчісування. Перший час бляшки відлущуються і червоніють. Поступово свербіж слабшає (якщо був) бляшки стають більш пласкими, а почервоніння зходить в середньому через 2-5 тижнів. Якщо сверблячка не послабшала можлива індивідуальна чутливість до компонентів препарату, слід зменшити частоту змазувань і кількість препарату, що наноситься.

Якщо присутня помірна кількість висипань, то однієї упаковки бальзаму Цитопсор (200 мл) достатньо на курс, що триває, в середньому, 4-6 тижнів (залежить від стадії і форми захворювання). При значній кількості висипань і добрій переносимості препарату можна використовувати і більшу кількість.

При гострому перебігу хвороби, ураженні більше 50-60% шкірних покривів, рекомендується змащувати уражені ділянки частинами. Наприклад, наносити препарат на третину уражених ділянок

до їх зникнення, а потім приступати до змазування наступних.

Тривалість курсу індивідуальна. Змащування рекомендується продовжувати до тих пір, поки на місцях висипань не залишаться плями, які не рожевіють і не дають лущення після купання. Гіперпігментовані або депігментовані плями, що залишилися, згодом зрівнюються з загальним тоном шкіри. З метою закріплення результату і для профілактики рецидиву, слід продовжити застосування протягом 1-2 тижнів.

Купатися бажано не раніше ніж через 6-8 годин після змащування, один раз в 2-3 дня (але змащування проводити щодня). При необхідності можна митися щодня, але краще приймати теплий душ, ніж ванну. Розпарювати і розтирати шкіру губкою не треба. Для купання краще використовувати дитяче мило, для миття голови можна застосовувати звичайний шампунь.

Характеристики

Склад
  • Ефірна олія м'яти, солідол жировий, вазелін, ланолін і вазелінове масло, екстракт календули, нанокластери срібла, морська сіль
Застосування
  • Обличчя,Ноги,Руки,Тіло,Універсальний,Бікіні,Ягодиці
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами