Масажний гель-бальзам з екстрактом кінського каштану Farmasi 500 мл

4 відгуки Код:  418571916

Масажний гель-бальзам з екстрактом кінського каштану Farmasi 500 мл

4 відгуки Код:  418571916

Продавець:IV MARKET

4.9/5  ( 78 оцінок )

Є в наявності

464

358

9

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

БОЛЯТЬ НОГІ ПІСЛЯ РОБОТИ...АБО "КРУТЯТЬ" НА ЗМІНУ ПОГОДИ?

ПОНОСИЛИ ЩО ТЯЖКЕ, І ВІД ЦЬОГО "НОЕ" ВСЕ ТІЛО?

Є ПРОБЛЕМА ВАРИКОЗУ?

МАЄТЕ ТРАВМИ?

ЗАСТУДИЛИСЯ?

ВАМ ДОПОМОЖЕ ГЕЛЬ-БАЛЬЗАМ З ЕКСТРАКТОМ КІНСЬКОГО КАШТАНУ
за рецептурою турецького фармацевта Dr. Tuna

Цей дійсно багатофункціональний гель має бути в кожній аптечці:

- зміцнює стінки судин
- попереджає утворення тромбів
- зменшує біль (через 10-15 хв)
- проти куперозу
- знімає набряки (має антицелюлітну дію)
- має антисептичну дію
- Стимулює приплив крові
- протизапальна дія
- при забоях, синцях, синцях
- зменшує больові відчуття
- при обмороженні
- покращує роботу суглобів
- Зменшує температуру тіла
- при застуді, гайморитах
- при менструальних болях
Масажний гель з екстрактом кінського каштана, має протизапальну дію, зменшує больові відчуття та зміцнює судини. Застосування гелю – це вияв турботи про своє здоров'я. Засіб актуальний для зняття больових відчуттів у м'язах, усунення набряклості, викликаної варикозним розширенням вен, зменшення ревматичного болю.

Екстракти кінського каштану та звіробою – основні діючі інгредієнти засобу, що забезпечують ефективність його впливу на організм. Легкість ковзання при виконанні масажу, а також швидкість поглинання засобу обумовлені легкістю гелевої консистенції. Вона дозволяє легко та рівномірно розподілити засіб по шкірі, проникаючи глибоко в тканини та виявляючи свою дію.

Екстракт кінського каштану – це природний рослинний компонент, який сприяє покращенню кровотоку та зміцненню судин. Він також зменшує набряклість та підвищує тонус шкіри. Екстракт звіробою є натуральним антисептиком, який допомагає знизити запальні процеси та болючі відчуття.

Засіб не тільки має масажний ефект, але й доглядає шкіру. Воно зволожує та живить шкіру, завдяки наявності у складі гліцерину та пантенолу. Вони роблять шкіру м'якою та гладкою, а також прискорюють процес її регенерації.

Масажний гель-бальзам із екстрактом кінського каштану від компанії Farmasi має універсальне застосування. Його можна використовувати для розслаблюючого масажу після стомлюючого дня, для зменшення болючих відчуттів при спорті або заняттях фізичною активністю, а також для лікувального масажу при хворобах суглобів та м'язів.

Великий об'єм – 500 мл дозволяє використовувати гель-бальзам тривалий час та отримувати максимальний ефект. Він економічний у використанні, так як мала кількість засобу достатньо для обробки великої площі шкіри.

Засіб не містить парабенів та мінеральних масел, що робить його безпечним для використання на чутливій шкірі. Масажний гель-бальзам з екстрактом кінського каштану Farmasi – це поєднання ефективності та натуральності для здоров'я та краси вашої шкіри. Довірте своє тіло та здоров'я перевіреній марці та насолоджуйтесь процесом масажу з унікальним засобом від Farmasi.

Склад: Aqua (Water), Alcohol Denat., Butylene Glycol, Propylene Glycol, Camphor, Carbomer, Glycerin, Phenoxyethanol, Menthol, Triethanolamine, Parfum (Fragrance), Aesculus Hippocastanum (Horsechestnut) Extract, Arnica Mont , Hypericum Perforatum Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Extract, Ethylhexylglycerin, Limonene, CI 19140, CI 42090.

Характеристики

Вид
Країна реєстрації бренда
  • Туреччина
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 4

  • Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: IV MARKET

    Хороший гель за свою ціну! Я задоволений, купував для зняття втоми після пробіжок.

    Переваги:
    Ціна, якість.
    Недоліки:
    Не виявив.
  • Орел Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: IV MARKET

    На довго вистачає.

    Переваги:
    Перед покупкою читала відгуки, і нарешті спробувала його. Можу тільки підтвердити всі позитивні відгуки про даний продукт. Чудовий, дієвий не тільки знімає втому в ногах, у суглобах також. Допомагає при забоях і синцях. Рекомендую!!! Також окремо вдячна за оперативну доставку.
  • Роман Афонин
    Відгук від покупця. Продавець: IV MARKET

    Беру уже не первый раз маме. Очень довольна. Снимает тяжесть в ногах и боль, облегчает состояние при отеках и жжении в ногах.
    Сейчас уже и папа использует уменьшились боли в пояснице и плечах. Колени также перестали болеть. Также он хорош при варикозной болезни.

    Переваги:
    Качественный продукт. Своевременная доставка. Все супер, спасибо!
    Недоліки:
    Нет
Дивитися всі відгуки до товару у продавця →