Немає в наявності
2 800₴
2 495₴
Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості.
Тест-смужки GluNeo Lite, 250 шт.
Немає в наявності
2 800₴
2 495₴
Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості.
Тест-смужки для визначення глюкози у крові GluNEO Lite® використовуються разом із глюкометром GluNEO Lite® для вимірювання рівня глюкози у крові. Система контролю рівня глюкози в крові GluNEO Lite® відкалібрована по плазмі (результати еквівалентні плазмі крові) з метою порівняння результатів з лабораторним методом. Тест-смужки для визначення рівня глюкози в крові GluNEO Lite® призначені для проведення досліджень поза організмом (використання виключно діагностики in vitro). Система контролю призначена для проведення самоконтролю особами, які страждають на діабет, та контролю їх працівниками охорони здоров'я.
Тип ензиму: GDH-FAD глюкозодегідрогеназу із застосуванням флавіни-аденін динуклеотид.
Такий тип ензиму в тест-смужках мінімізує вплив більше 20 речовин, що впливають, включаючи мальтозу (міститься в ліках для нирок, льодяниках і сиропі від кашлю, жита, ячмені) і галактозу, які є небезпечними для точного визначення рівня глюкози.
Гематокріт 20% – 65%, дозволяє проводити аналіз у людей будь-якого віку.
Висока стабільність при низьких та високих температурах.
Завдяки тому, що кисень не впливає на даний ензим, можна використовувати не тільки капілярну кров, але й венозну для самостійного тестування.
Абсолютно нова технологія виготовлення тест-смужок: вона заснована на покращенні композиції ферменту (GDH-FAD), який реагує з глюкозою таким чином, що зводить до мінімуму вплив інших вуглеводів, що містяться у краплі крові.
GDH (глюкози дегідрогеназу) - це фермент (ензим), який викликає реакцію, яка витягує електрони з глюкози. FAD (флавіни-аденін-динуклеотид) - кофермент, необхідний реакції ферменту дегідрогенази глюкози.
Таким чином, тест-смужки з технологією GDH-FAD (такі, як смужки до глюкометра GluNeo Lite) не проявляють реактивності до будь-якого іншого, крім глюкози, цукру. Вони також мають кращу теплостійкість і опір кисню.
Важливі рекомендації: