Колаген з глутатіоном «Секрет молодості» Gluta Collagen DTX 20 шт JOJI (8859690401213)

Колаген з глутатіоном «Секрет молодості» Gluta Collagen DTX 20 шт JOJI (8859690401213)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

Немає в наявності

650

3

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Колаген з глутатіоном «Секрет молодості» JOJI Secret Young Gluta Collagen DTX Mixed Berry містить суміш глутатіону і колагену з морської риби. У складі також порошок, витягнутий з полуниці, малини і чорної смородини.
Допомагає відбілити і освітлити шкіру.

• Багатий натуральними екстрактами.

• Поповнює організм клітковиною.

• Детоксикація токсинів і відходів у кишечнику.

Шкіра виглядає сяючою.

-Повихає вашу енергетику: Наша формула колагену привносить неймовірний заряд енергії у ваше життя, дозволяючи вам отримувати максимум робочих і особистих досягнень. Втомилися від постійної втоми і дратівливості? Спробуйте цей колаген і відчуйте різницю вже через кілька днів.

- Підтримує здоровий спосіб життя: Наш продукт ідеально поєднується з активним способом життя і допоможе вам підтримувати здоров'я і фізичну форму. Самопочуття покращується, а втома і нервозність залишають вас.

- Простий і зручний спосіб поліпшити самопочуття: Ви дбаєте про своє здоров'я, але немає часу на регулярні тренування або дієти? Колаген це простий і ефективний спосіб відновити баланс і поліпшити загальний стан організму.

Глутатіон - секрет молодості і здоров'я вашого організму! Якщо ви хочете виглядати і відчувати себе молодше, то наш продукт саме те, що вам потрібно.

Користь глутатіону полягає в його унікальних властивостях омолодження і захисту клітин від шкідливого впливу навколишнього середовища. Цей потужний антиоксидант допомагає вашому організму боротися з вільними радикалами, запобігає передчасному старінню, а також зміцнює імунну систему.

Наші клієнти, віком від 20 до 55 років, які шукають ефективний засіб для підтримки молодості та здоров'я, вже оцінили всі переваги глутатіону. Він допомагає поліпшити стан шкіри, відновити природний рівень енергії і навіть підвищує загальну працездатність. З глутатіоном ви завжди будете виглядати свіжими і енергійними

Спосіб застосування: приймати по 1 пакетику в день, розчинити в 100 мл холодної води, добре перемішати і відразу випити.
Обсяг: 10 пакетиків.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами