Краплі для очей штучна сльоза проти сухості Santen Sante Drycare 12мл

Краплі для очей штучна сльоза проти сухості Santen Sante Drycare 12мл

Продавець:JapaVita

5/5  ( 15 оцінок )

Є в наявності

399

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Краплі для очей Sante Drycare, "вологий догляд без ментолу", є найправильнішими замінниками природної сльози. Ці очні краплі є одним із тих необхідних профілактичних засобів, які слід застосовувати на регулярній основі, щоб уникнути неприємного стану ваших очей, у вигляді дискомфорту, больових відчуттів і швидкої стомлюваності. На жаль, у подальшому це призводить і до погіршення якості зору. Як усім відомо, у сучасних урбаністичних та офісно-комп'ютерних умовах наші очі постійно піддаються згубному осушенню через низьку вологість приміщень та особливостей роботи за комп'ютером і під час перегляду телевізора - через високу зосередженість на зображенні ми забуваємо моргати. Тобто око недостатньо зволожується природним способом. Через підвищену забрудненість міських вулиць і робочих приміщень, погану дієту слізні канали забиваються, що також вносить свій значний негативний ефект. Додайте до цього вікові зміни, спекотну погоду, пил і бруд під час заняття спортом тощо. Одним словом це призводить до синдрому сухого ока, коли порушуються важливі функції сльози:

  • захисна - від потрапляння зовнішніх агресивних елементів, таких як пил, які ушкоджують рогівку, а також хімічної та бактеріальної природи;
  • транспортна - для перенесення поживних речовин, амінокислот і кисню;
  • протизапальна - антисептичні елементи нейтралізують вогнища запалення.

Очні краплі Sante Drycare не тільки відновлять баланс і функції людської сльози, а й підтримають природні процеси її виділення організмом, і навіть допоможуть позбутися легких запалень. Для цього до складу продукту входить Хондроітинсульфат, що утримує воду на поверхні очей, зберігаючи їх постійно у вологому стані. Таурин і L-Аспарагінова кислота забезпечують тканини ока поживними речовинами, сприяють метаболізму і диханню клітин. Хлорид натрію (сіль) несе функцію дезінтоксикаційного засобу, коригує баланс води, має протинабрякову дію. Візьміть до уваги, що якщо крапля витече з ока, це може призвести до почервоніння шкіри навколо ока у деяких людей. Сорбінова кислота є природним консервантом. Вперше отримана із соку горобини, має високу антимікробну дію. А також інші необхідні допоміжні елементи.

Використання очних крапель Sante Drycare слід застосовувати

  1. для зволоження очей, щоб уникнути синдрому "сухого ока";
  2. зняти й уникнути втоми, неприємних відчуттів і дискомфорту очей;
  3. зняти дискомфорт після носіння жорстких контактних лінз;
  4. поліпшення чіткості зору через зменшення скупчення зайвого слизу в очах тощо.
  5. для захисту рогівки і кон'юнктиви від зовнішнього впливу і запалення.

Інструкція із застосування та запобіжні заходи

Ці краплі призводять до помутніння м'яких контактних лінз. Під час носіння цих лінз слід вибирати спеціальні краплі з відповідної категорії.

Очні краплі Sante Drycare позбавлять вас від неприємних відчуттів, викликаних синдромом сухих очей.

Термін придатності - вказано на упаковці, залежно від виду крапель від 1 до 3 років.

Не є медичним препаратом. Висока якість крапель гарантована виробником. Препарат можна купувати з упевненістю в оригінальності товару. Під час використання рекомендуємо порадитися з лікарем з приводу складу крапель.

Спосіб застосування

У разі легкої втоми та в профілактичних цілях - одна крапля в кожне око за потреби. У разі сильної втоми та з лікувальною метою - 3-6 разів на день по 1-2 краплі.

Для крапель з високим індексом свіжості для мінімізації початкового неприємного ефекту через вміст мікродоз різних олій, таких як ментол, рекомендуємо крапати в куточок злегка прочинених очей. Після цього відкрити на мить, дати краплям можливість розтектися і закрити на кілька секунд, потім проморгати, поки очі не заспокояться.

Протипоказання

  • лікування очей іншими препаратами;
  • алергічна реакція на компоненти крапель або інші препарати;
  • сильний біль в очах;
  • при встановленому діагнозі глаукома;
  • для деяких крапель - вагітність і годування груддю. І як загальне правило - після консультації з лікарем.

Симптоми, при появі яких застосування крапель слід припинити і отримати консультацію у вашого лікаря

  • поява висипу і почервоніння на шкірі;
  • подразнення і набряк очей, сильний свербіж.

Якщо симптоми зберігаються протягом 2 тижнів або почервоніння очей не зникає протягом 5-6 днів, прийом крапель у цих випадках слід продовжувати тільки під наглядом лікаря!

У разі передозування у людей з чутливими очима можливий ефект збільшення відблисків і неприємні відчуття через дію ментолу та інших ефірних олій.

Характеристики

Застосування
  • Для жорстких контактних лінз
Країна-виробник
  • Японія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами