"Дисгінол" супозиторії вагінальні FARMAKOM 10 шт. по 1,9 г (4820206962348)

"Дисгінол" супозиторії вагінальні FARMAKOM 10 шт. по 1,9 г (4820206962348)

Продавець:Зона здоровья

4.9/5  ( 108 оцінок )

534

520

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Показання до застосування:

Дисгінол призначений для застосування з метою нормалізації фізіологічного стану піхви, у тому числі:

– для санації вагінальних шляхів;

– при бактеріальному вагінозі;

– при гострому і хронічному вагініті;

– при неспецифічномукольпіті;

– при ендо- та екзоцервіті;

– при ектопії шийки матки;

– до та після пологів;

– при абортах;

– при постановці ВМС;

– при оперативних втручаннях при гінекологічних захворюваннях;

– для покращення регенерації слизової піхви і шийки матки після застосування деструктивних методів лікування.

Склад:

Октенідину дигідрохлорид – 2 мг, феноксіетанол – 40 мг, натрію гіалуронат – 25 мг, д-пантенол – 50 мг, консервант – 9,5 мг, маса супозиторна до 1,9 г

Опис діючих речовин:

Виріб медичний вагінальні супозиторії «Дисгінол» — потужний сануючий засіб нового покоління, профілактує розвиток та сприяє регресу запалення в поєднанні з регенеруючим і метаболічним ефектами.

Комбінація октенідину дигідрохлориду і феноксіетанолу значно посилює антимікробну дію і перешкоджає розвитку резистентності збудників.

Октенідину дигідрохлорид має широкий спектр протимікробної, противірусної та протигрибкової дії за рахунок міцного зв’язування з глікополісахаридами клітинних стінок патологічних мікроорганізмів, що призводить до руйнування цитоплазматичної мембрани і загибелі патогенного збудника. Октенідину дигідрохлорид надає протимікробну активність відносно широкого спектра грампозитивних і грамнегативних аеробів і анаеробів, грибів роду дерматофітів, ліпофільних вірусів, дріжджів, найпростіших, у т. ч. MRSA, Trichomonas vaginalis, Chlamidia spp., Ureaplasma spp., Mycoplasma spp., Gardnerella vaginalis, Neisseria gonorrhoeae. Активний при наявності гнійних і кров’янистих виділень. Не викликає розвиток резистентності. При інтравагінальному використанні не настає зміна функціональної активності лактобацил, октенідину дигідрохлорид не проникає в кровотік і не чинить системну дію.

Феноксіетанол — ліпофільна речовина, ефективна проти грамнегативних і грампозитивних бактерій, а також проти дріжджів Candida albicans. Посилює дію октенідину дигідрохлориду.

Д – пантенол – похідна пантотенової кислоти, яка є складовою коферменту А. Стимулює клітиний метаболізм та регенерацію слизових оболонок, збільшує міцність колагенових волокон та прискорює мітоз.

Гіалуронова кислота (у вигляді натрію гіалуронату), будучи природним молекулярним біополімером, має унікальну здатність зв’язувати і утримувати молекули води, що супроводжується активним зволоженням піхви; сприяє загоєнню і зняттю запальних реакцій.

Вагінальні супозиторії «Дисгінол» не чинять системної дії і добре переносяться.

Спосіб застосування:

Дисгінол застосовують для дорослих вагінально 1-2 рази на добу по одному супозиторію протягом 7-10 днів. Можливе збільшення тривалості курсу до 15-20 днів. Вагінальний супозиторій вводять глибоко в піхву в положенні лежачи на спині, злегка зігнувши ноги. Перед застосуванням ретельно вимити руки!

Протипоказання:

Підвищена чутливість до компонентів

Застосування під час вагітності або годування груддю:

Можливе застосування у вагітних, починаючи з 2-го триместру вагітності. Застосування у 1-му триместрі та в період лактації можливе, якщо передбачувана користь матері перевищує можливий ризик для плода чи дитини.

Форма випуску:

Супозиторії вагінальні по 1,9 г, 10 штук у картонній коробці.

Термін придатності:

24 місяці

Характеристики

Склад
  • Октенідину дигідрохлорид – 2 мг, феноксіетанол – 40 мг, натрію гіалуронат – 25 мг, д-пантенол – 50 мг, консервант – 9,5 мг, маса супозиторна до 1,9 г
Країна-виробник
  • Україна
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами