Безконтактний термометр Arhimed Ecotherm ST350

180 відгуків

Код:  42314280

Безконтактний термометр Arhimed Ecotherm ST350

180 відгуків

Код:  42314280

Продавець:iMedical

4.6/5  ( 882 оцінок )

1 698

1 399

Є в наявності

558

Гарантія. 36 місяців офіційної гарантії від виробника Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Виміряти температуру новонародженій дитини, або дорослому, що постійно поспішає, визначити температуру чашечки чаю або води в дитячій ванні лише за секунду - це те, що може безконтактний термометр ArhiMED Ecotherm ST350. Високу точність забезпечує інноваційна оптична лінза, яка вловлює найменше інфрачервоне випромінювання і перетворює його, за допомогою потужного датчика в значення на екрані. Три кольори підсвічування для зручного користування вночі, зорієнтують Вас в ситуації - зелений, означає, що температура в межах норми; жовтий говорить про підвищену температуру; червоний - це небезпека.

Виміряйте температуру сплячого малюка, не потривоживши його і стежте за динамікою підвищення або зниження температури, завдяки місткій пам'яті в ArhiMED Ecotherm ST350, на цілих 32 осередки. Точність вимірювань тіла залежить від місця вимірювання, пам'ятайте що рекомендовані місця для вимірювання - скроня, ліктьовий згин і ділянка сонної артерії. Вимірюючи температуру собі або маленькій дитині, Ви за секунду отримаєте точний результат з максимальною похибкою в 0,1 градуса С, в діапазоні вимірювань від 32 до 43 градусів С.

Необхідно знати точну температуру води у ванні або готової каші. ArhiMED Ecotherm ST350 підкаже всього за секунду чи можна розпочинати купання або варто додати холодної води. Безконтактний термометр виміряє температуру всього, що Вас оточує в діапазоні від 0 до 100 градусів С, з точністю до 0,2 градуса.

Характеристики

Діапазон вимірювань температури
  • 0-100 °С °C
Точність вимірювання
  • 0.1 °C
Тип елемента живлення
  • Батарейки 2 x АА
Комплектація
  • Термометр;
    Инструкция;
    Батарейки;
    Мешочек для хранения;
    Гарантийный талон.
Дивитися всі характеристики →

Додаткові матеріали

Відгуки покупців 180

  • Кристина Голуб
    Відгук від покупця. Продавець: iMedical

    Написано що доставка кур'єром безкоштовна, а з мене взяли 111 грн за доставку. До магазину дзвонила тричі, ніхто не взяв трубку. Як це взагалі розуміти?

    Переваги:
    Ще не пробувала
    Недоліки:
    Сервіс жахливий
  • Валентина Курманська
    Відгук від покупця. Продавець: iMedical

    Користувалися майже місяць і була дуже ним задоволена, це до тих пір, поки не захворіла дитина і тут почалося, при температурі 38.3°С (міряли ртутним) показував 37-37.1°С. Дуже зла і розчарована, так як спеціально брала для того, щоб не будити дитину вночі.

    Переваги:
    Простий в настройках і експлуатації, гарний зовнішній вигляд, доступна ціна
    Недоліки:
    При підвищеній температури не вірно показує значення ( в дитини 38.3, показував 37.1)
  • Игорь Мостовой
    Відгук від покупця. Продавець: iMedical

    Термометр сподобався , міряє миттєво!
    Приемно поговорили з менеджером, розповіла де краще міряти, дякую!
    Термометром і магазином задоволений.

    Переваги:
    точний, швидкий
    Недоліки:
    поки не помітив
Дивитися всі відгуки до товару у продавця →