Гемоферум Рослина Карпат 60 таб

Гемоферум Рослина Карпат 60 таб

Продавець:СтартВікторія

3.7/5  ( 24 оцінок )

Є в наявності

345

230

Замовлення вiд 1 шт

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

ПОКРАЩЕННЯ СТАНУ КРОВІ

- покращує процеси кровотворення, відновлює природний рівень заліза в організмі;

- підвищує працездатність, має сучасну форму заліза, яка м'яко впливає на шлунок;

- містить фолієву кислоту В9 і вітаміни В12 і С для правильного засвоєння заліза в організмі.

Окислене двовалентне залізо - це дуже важливий мікроелемент, що входить до складу таких компонентів як гемоглобін, міоглобін, бере участь у тканинному диханні та деяких інших важливих процесах. Нестача цього мікроелемента призводить до порушення діяльності всіх органів.

Вітамін В 9 (фолієва кислота) – це водорозчинний вітамін групи В, необхідний для росту і розвитку кровоносної та імунної систем. Інша її назва – вітамін В9. Фолієва кислота необхідна для створення і підтримки в здоровому стані нових клітин організму. Фолієва кислота також сприяє виробленню шлункового-соляної кислоти, позитивно впливає на функції кишечника й печінки, підтримує імунну систему, сприяє регенерації шкірних покривів і внутрішніх тканин. Нестача фолієвої кислоти призводить до зменшення здатності відновлення пошкоджених тканин, а також може викликати анемію у дорослих. Вітамін B9 бере участь в кровотворенні, регулює вуглеводний і жировий обмін в організмі.

Вітамін В12 надає благотворну дію на кровотворення, передусім сприяє розвитку еритроцитів, а відтак і нормалізації діяльності системи, загалом; регулює обмінні процеси, допомогає в транспорті ліпідів і вуглеводів по організму.                                                                                                                                                                     

Вітамін С сприяє всмоктуванню заліза в шлунково-кишковому тракті, необхідний для утворення гемоглобіну, дозрівання еритроцитів, обміну Фотієвої кислоти. Зміцнює стінки судин, покращує їх еластичність, бере участь в регуляції проникності капілярів.                                                                                 

Екстракт часнику нормалізує вміст холестерину, запобігає підвищення згортання крові і утворення тромбів. Часник ефективний для профілактики захворювань серця і високого вмісту холестерину в крові.

Екстракт шипшини має протимікробну, протизапальну, кровоспинну, жовчогінну, сечогінну, знижує артеріальний тиск дії. Сприяє зміцненню стінки кровоносних судин.

Характеристики

Склад
  • Fe - окислене двовалентне залізо 15 мг., вітаміни С 20 мг., В12 2 мкг., В9 (фолієва кислота) 400 мкг., екстракти часнику 20 мг., екстракт шипшини 20 мг., лактоза, магнію Са.
Застосування
  • Дорослим 1-2 таблетки в день за 30 хвилин до їжі протягом 4 тижнів. Рекомендуємо запивати водою. Після перерви 2 тижні, при необхідності курс можна повторити.
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами