Гель-бальзам для тіла "Маклюра форте" ультраохолоджувальний при болях у суглобах і відкладення солей - Фітоформула 100ml (1002606-41766)

Гель-бальзам для тіла "Маклюра форте" ультраохолоджувальний при болях у суглобах і відкладення солей - Фітоформула 100ml (1002606-41766)

Продавець:ShopBaby24

4.3/5  ( 471 оцінок )

Є в наявності

175

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Відчуйте миттєвий приплив сил, щоб бути активними, не відволікаючись від неприємних болів у суглобах! Гель-бальзам для тіла «Маклюра форте» від фахівців бренду «Фітоформула» дозволить швидко та ефективно усунути хворобливі відчуття, а також допоможе при відкладенні солей. До складу засобу входять ментол, евкаліпт, олія перцевої м'яти, бішофіт, екстракти імбиру та босвелії, які допомагають зняти біль та впоратися із запальними процесами. З «Маклюра-форте» ви знову «в строю»! Особливості гель-бальзаму для тіла «Маклюра форте» від бренду «Фітоформула»: - ефективно допомагає при розтягуваннях, вивихах, забитих місцях;- знімає м'язову напругу;- активізує процеси відновлення суглобів та м'язів;- допомагає впоратися з набряками та запаленням;- нормалізує кровообіг та мікроциркуляцію у проблемних зонах;- гарантує охолоджувальний ефект;- має протизапальні властивості;- розслаблює та допомагає справлятися з фізичними навантаженнями.

Характеристики

Склад
  • рослинні екстракти
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами