LION Kids Smile All Fresh дитячі краплі 10 мл

LION Kids Smile All Fresh дитячі краплі 10 мл

Продавець:OSAKA beauty

230

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис

Краплі, створені для боротьби зі втомою від тривалого напруження очей, що виникає при користуванні комп’ютером, телефоном, телевізором, а також при читанні підручників у невідповідних умовах. Засіб усуває подразнення від попадання в очі пилу та бруду, вбиває бактерії та інфекції, лікує очі після травматичного впливу поганого освітлення, усуває свербіж і почервоніння, а також має протизапальну дію.
Особливості LION Kids Smile All Fresh: краплі допомагають у лікуванні та профілактиці алергічної реакції на подразники, усувають запалення та почервоніння, прискорюють метаболізм у тканинах очей і мають абсолютно безпечний склад, який дбайливо доглядає за очима дітей.
Виробник: Lion Corporation., JAPAN.

Індекс свіжості

0.

Спосіб застосування

Рекомендовані для дітей від 4 до 15 років. Використовувати 3-6 разів на день, по 1-3 краплі у кожне око; застосовувати тільки під наглядом дорослих. Уникати дотику наконечника до очей, повік або вій, оскільки це може спричинити їх забруднення очним слизом, пилом тощо. Не використовувати під час носіння контактних лінз.

Склад

Активні компоненти: chlorpheniramine meleate — 0,02%, dipotassium glycyrrhizinate — 0,1%, berberine chloride hydrate — 0,01%.
Неактивні компоненти: boric acid, sodium tetraborate, a pH regulator close to the composition of tears.

Протипоказання

Не рекомендується використовувати у разі наявності алергії на будь-який із компонентів зі складу. Потребує консультації з лікарем за наявності захворювань очей, використання препаратів для лікування очей, виникненні алергічної реакції або інших нездужань.

Характеристики

Країна-виробник
  • Японія
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами