SANTEN PC краплі для очей для ПК 12 мл

SANTEN PC краплі для очей для ПК 12 мл

Продавець:OSAKA beauty

5/5  ( 15 оцінок )

Є в наявності

430

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Опис

Краплі створені для тих, хто проводить багато часу за гаджетами; вони забезпечують якісний догляд за очима, які швидко втомлюються та подразнюються від денного світла та світла гаджетів, усувають запалення та почервоніння очей, знімають напругу від тривалого фокусування на одному об’єкті, борються із сухістю та дарують приємний ефект, що освіжає.
Особливості SANTEN PC: формула крапель поєднує 10 поживних компонентів, серед яких вітамін В6 та В12, таурин та інші цінні інгредієнти, які прискорюють і покращують метаболізм ока, живлять рогівку, профілактують погіршення зору та запобігають розвитку інших хвороб очей, включаючи короткозорість.
Виробник: Santen Pharmaceutical Co., Ltd., JAPAN.

Індекс свіжості

3.

Спосіб застосування

Використовувати 5-6 разів на день, по 1-3 краплі у кожне око. Уникати дотику наконечника до очей, повік або вій, оскільки це може спричинити їх забруднення очним слизом, пилом тощо. Не використовувати під час носіння контактних лінз.

Склад

Активні компоненти: vitamin B12 (cyanocobalamin) — 0,02%, chondroitin sulfate sodium — 0,5%, vitamin B6 (pyridoxine hydrochloride) — 0,1%, neostigmine methyl sulfate — 0,002%, taurine — 0,1%, dipotassium glycyrrhizinate — 0,1%, chlorpheniramine maleate — 0,01%, tetrahydrozolinehydrochloride — 0,03%.
Неактивні компоненти: aminocaproic acid, edetate sodium hydrate, chlorobutanol, geraniol, dextran, hydroxyethyl cellulose, benzalkonium chloride liquid, polysorbate 80, d-camphor, l-menthol, isotonizing agent, and pH-adjusting agent.

Протипоказання

Не рекомендується використовувати у разі наявності алергії на будь-який із компонентів зі складу. Потребує консультації з лікарем за наявності захворювань очей, використання препаратів для лікування очей, виникненні алергічної реакції або інших нездужань.

Характеристики

Країна-виробник
  • Японія
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами