Крем від мікозів шкіри, Нізорал, NIZORAL 2%, 30 г

Крем від мікозів шкіри, Нізорал, NIZORAL 2%, 30 г

Продавець:Apollo

4.6/5  ( 72 оцінок )

Є в наявності

400

389

3

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Нізорал крем 20мг/г 30г

Показання:
Нізорал крем 20 мг/г — препарат для місцевого застосування при мікозах шкіри тулуба, паху, рук і стоп, спричинених дерматофітами: Trichophyton rubrum, Trichophyton mentagrophytes, Microsporum canis, Epidermophyton floccosum, а також шкіри. дріжджовий грибок і лишай. Крем Нізорал також рекомендований для лікування себорейного дерматиту, пов’язаного з наявністю дріжджів Malassezia ovale (Pityrosporum ovale).

особливості:
Нізорал – це препарат у формі крему з сильними протигрибковими властивостями. Крем застосовують для місцевого лікування мікозів шкіри тулуба, рук, стоп і паху, себорейного дерматиту та лишаю. До складу крему Нізорал входить діюча речовина кетоконазол, який має сильну протигрибкову дію. Кетоконазол діє на дерматофіти родів: Trichophyton, Epidermophyton, Microsporum та дріжджові гриби роду Candida і Malassezia (Pityrosporum).

Інгредієнти:
Діюча речовина - кетоконазол. 1 г крему містить 20 мг кетоконазолу. допоміжні речовини: пропіленгліколь, спирт стеариловий, спирт цетиловий, сорбітанстеарат, полісорбат 60, ізопропілміристат, безводний сульфіт натрію (Е 221), полісорбат 80, вода очищена.

Використання:
Нізорал крем призначений для нанесення на шкіру дорослих.

Молочниця шкіри, мікоз тулуба, паху, мікоз кистей і стоп, лишай: на уражені ділянки шкіри та прилеглі до них ділянки 1 раз на добу наносити крем Нізорал.

Середня тривалість лікування:

лишай: від 2 до 3 тижнів,
дріжджова інфекція шкіри: 2-3 тижні,
мікоз стопи: від 2 до 4 тижнів,
стригучий лишай тулуба: 3-4 тижні,
мікоз стопи: від 4 до 6 тижнів.
Себорейний дерматит: при шкірних інфекціях, що характеризуються коричнево-червоними плямами або білими та жовтими лусочками (себорейний дерматит), слід застосовувати крем Нізорал один або два рази на день. Симптоми інфекції зазвичай зникають через 2-4 тижні. Поліпшення зазвичай спостерігається через 4 тижні лікування. Якщо поліпшення не настає, зверніться до лікаря.

Застосовувати препарат слід протягом декількох днів після повного зникнення симптомів інфекції. Навіть після повного одужання, щоб запобігти рецидиву захворювання, пацієнт повинен використовувати крем Нізорал 1 раз на тиждень або 1 раз в 2 тижні. Під час лікування необхідно дотримуватися елементарних правил гігієни, щоб не допустити повторного зараження.

Упаковка:
30г

Характеристики

Кількість в упаковці, шт
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами