CPAP апарат Philips Dreamstation Авто

CPAP апарат Philips Dreamstation Авто

Продавець:Oxygeni

4/5  ( 24 оцінок )

Є в наявності

39 060

35 175

Замовлення вiд 1 шт

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Автоматичний сіпап апарат DreamStation Auto представляє собою найсучаснішу розробку компанії Philips Respironics (США) з великою кількістю додаткових функцій, що підвищують ефективність терапії і комфорт.

Розширена система звітності дозволяє не тільки переглядати результати терапії на дисплеї апарату, але і передавати дані з доданою SD карти з допомогою вбудованого модуля Bluetooth. Також апарат має систему автоматичного регулювання тиску, що забезпечує найбільш оптимальний тиск на протязі всієї ночі.

Серія апаратів Dreamstation є володарем премії iF Design Award 2016 року за кращу функціональність і дизайн.

Особливості:

Новий продуманий дизайн

Кольоровий LED дисплей

Автоматичне налаштування тиску

Технологія OptiStart

Вбудований модуль бездротової передачі даних

Перевірена система комфорту A-Flex

Робочий діапазон тиску від 4 до 20 cm H2O

Блок живлення 80 W

Рівень шуму 25,8 Дб

Обсяг зволожувача 325 мл

Сипап апарат PRDreamStation Autoмає новий дизайн, розміри 19,30 см х 15,7 см х 8,3 см і важить 1.360 кг, що робить його більш компактним і легким, ніж всі попередні моделі сипап апаратів від компанії PhilipsRespironics. Машина оснащена фронтальним кольоровим дисплеєм з великим джойстиком для навігації по меню. Він дозволяє переміщатися по меню і налаштувань просто повертаючи і натискаючи регулятор по мірі необхідності. Світловий сенсор на верхній частині машини контролює яскравість екрану залежно від рівня освітленості в кімнаті. DreamStation Авто обладнаний спеціальним лотком для фільтрів та дозволяє легко витягувати фільтри для очищення і заміни. Сипап апарат має багаторазовий фільтр і фільтр тонкого очищення, який необхідно міняти кожні 30 днів або й раніше.

Автоматичне налаштування тиску і Opti-Start Technology

DreamStation Авто контролює дихання користувача протягом всієї ночі, щоб забезпечити необхідний тиск у міру необхідності. Машина утримує тиск в низькому діапазоні до виявлення події. При обструкції дихальних шляхів відбувається поступове збільшення потужності до відновлення нормального дихання. При включеній опції Opti-Start, машина починає терапію на 90% тиску досягнутий у ході попередньої сесії.

Зволожувач

Сіпап апарат DreamStation Autoоснащується зволожувачем з підігрівом для більш комфортної терапії. Нагрівається зволожувач підключається безпосередньо до машини і має герметичну конструкцію для запобігання попадання вологи в апарат. Камера для води легко витягується для мийки та заповнення. Зволожувач може бути встановлений в стандартному режимі нагріву для забезпечення постійного рівня тепла протягом всієї ночі зі значеннями від 0 до 5. Також, доступний адаптивний режим нагріву який контролює температуру в приміщенні та автоматично регулює рівень тепла в нічний час для забезпечення оптимальної вологості. Є функція попереднього включення підігріву зволожувача за 30 хвилин до сну. Апарат дає можливість підключення трубки з підігрівом Heated Tube (опція) для поліпшення комфорту терапії.

Розширені функції

DreamStation Авто СРАР має безліч додаткових функцій, для того щоб допомогти відстежувати і контролювати ефективність терапії:

SmartRamp

На відміну від традиційної функції поступового розгону тиску Ramp, SmartRamp працює постійно і збільшує тиск, тільки у разі якщо відбувається подія. Стандартна функція Rampтакож доступна.

Advanced Data (Розширена звітність)

Сіпап апарат буде відображати на екрані такі дані як AHI(індекс апное та гіпопноэ ― зменшення дихального потоку на 30% або більше, не менше ніж на 10с. зі зниженням SaO2 на 4% або більше.), частота періодичного дихання, кількість витоку і час терапії. Також є можливість відображення тиску сипап апарату яке було на рівні або нижче 90% від часу терапії.

Функція перевірки прилягання маски Fit Check

Ця функція забезпечує перевірочний тиск в масці і попереджає про виявлення критичних витоків.

Система передачі даних через Bluetooth

В апараті вбудована система передачі даних через бездротовий інтерфейс.

Функція скидання тиску A-Flex

A-Flex допомагає моделювати природне дихання, знижуючи тиск під час видиху. Перехід між вдихом і видихом також пом'якшується, роблячи дихання більш природним.

Догляд та обслуговування апарату

Комлектація:

Апарат Philips Respironics DreamStation Auto

Спеціальна сумка з ременем для перенесення апарату та аксесуарів

Зволожувач з підігрівом Philips Respironics

Трубка 15 мм Philips Respironics

Багаторазовий фільтр Philips Respironics

Фільтр тонкої очистки одноразовий Philips Respironics

Блок живлення 110 - 220В

Карта SD для запису даних терапії

Характеристики

Країна-виробник
  • Нідерланди
Колір
  • Білий
Країна реєстрації бренда
  • Нідерланди
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами