Підсилювач слуху Axon V-189 завушний

Підсилювач слуху Axon V-189 завушний

Продавець:Bingo deals

5/5  ( 15 оцінок )

Є в наявності

1 350

Гарантія. 1 місяць Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Слуховий апарат Axon V-189 – це легкий компактний завушний слуховий апарат, який можна використовувати у лівому та правому вусі. Підходить для людей зі слабким та помірним ступенем втрати слуху. Ця модель аналогового слухового апарату розроблена з високою якістю звуку, залишаючись при цьому простою в експлуатації. На корпусі слухового апарату розміщено регулятор гучності та перемикач високих та низьких частот, завдяки яким можна досягти найбільш комфортного звучання. Ви можете переключатися між двома режимами: режим N використовується у звичайному режимі, в режимі H слуховий апарат відмінно підходить для зменшення шуму на низьких частотах. Завдяки чотирьом розмірами силіконових вкладишів в упаковці він підходить для вух різних розмірів.

Як використовувати слуховий апарат:

Перед першим використанням виберіть вкладку потрібного розміру та прикріпіть до слухового апарату. Якщо Ви чуєте свист, перевірте, чи щільно вставлений вушний вкладиш у вухо так, щоб повітря не потрапляло.

Вставте акумулятор у слуховий апарат. Зверніть увагу на полярність живлення, у разі неправильної установки прилад може вийти з ладу.

Регулятор гучності поставте на мінімум, закріпіть апарат на вушній раковині та вставте вкладиш у вушний прохід, потім використовуйте коліщатко регулювання гучності для налаштування звуку.

Щоб увімкнути або вимкнути слуховий апарат, посуньте кришку акумуляторного відсіку (коли Ви її закриєте, слуховий апарат увімкнеться, щоб вимкнути - посуньте кришку батарейного відсіку вниз).

Перемикання між режимами N і H за допомогою викрутки, що додається.

Порада: Використовуйте прилад при необхідності. У випадку, якщо Ви не користуєтеся приладом, рекомендується відключити його, щоб збільшити термін служби елемента живлення.

Технічні характеристики:

Максимальна звукова потужність: 129±3 дБ

Посилення звуку: 38 ± 5 дБ

Діапазон частот: 450 Гц ~ 3000 Гц

Вхідний шум: 29 ± 3 дБ

Загальне гармонічне спотворення: ≤10%

Батарея живлення ZA 675 (AG13).

Примітка:

1. Якщо Ви чуєте свистячий звук, переконайтеся, що Ви щільно вставили беруш або використовуєте беруш відповідного розміру.

2. Будь ласка, не використовуйте слуховий апарат на високій гучності протягом тривалого часу, це може призвести до пошкодження слуху.

3. Слідкуйте за чистотою слухового апарата, щоб уникнути блокування отворів для вушних вкладишів та мікрофона сторонніми предметами.

4. Не використовуйте під час душу, плавання, дощу або вологого середовища, будь ласка, не піддавайте слуховий апарат впливу сонячних променів, не наближуйтесь до плити або інших джерел тепла.

Комплектація:

1 х слуховий апарат

1 х пластиковий бокс для зберігання

4 х беруші (4 розміри)

1 х чистяча щіточка

1 х маленька викрутка

1 х посібник користувача (англійською мовою).

Характеристики

Максимальна вихідна потужність (Дб)
  • 132
Максимальне посилення (Дб)
  • 43
Вид навушника
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами