SANTEN 40 Kaiteki краплі 15 мл

SANTEN 40 Kaiteki краплі 15 мл

Продавець:OSAKA beauty

5/5  ( 15 оцінок )

Є в наявності

260

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Опис

Краплі, які створені для боротьби з віковими змінами у якості зору та здоров’ї очей, знімають втому та напругу з очей, усувають затуманеність зору та свербіж, покращують циркуляцію крові в очах і дарують приємне відчуття свіжості.
Особливості SANTEN 40 Kaiteki: краплі містять у складі вітамін Е, який має антиоксидантну дію, сприяє відновленню клітин рогівки ока, а також покращує циркуляцію крові. Таурин, присутній у формулі, зміцнює м’язи очей та усуває втому. Завдяки якісному та ефективному складу краплі є дуже хорошою профілактикою захворювань очей, усувають неясність зору при постійних навантаженнях і підтримують здоров’я очей, які зазнають вікових змін.
Виробник: Santen Pharmaceutical Co., Ltd., JAPAN.

Індекс свіжості

3.

Спосіб застосування

Використовувати 3-6 разів на день, по 1-3 краплі у кожне око. Уникати дотику наконечника до очей, повік або вій, оскільки це може спричинити їх забруднення очним слизом, пилом тощо. Не використовувати під час носіння контактних лінз.

Склад

Активні компоненти: vitamin E — 0,15%, taurine — 0,1%, prozerin — 0,005%, chlorpheniramine meleate — 0,01%.
Неактивні компоненти: aminocaproic acid, sodium edetate hydrate, chlorobutanol, geraniol, benzalkonium chloride solution, polysorbate 80, D-borneol, l-menthol, isotonic agents, pH adjusting agent.

Протипоказання

Не рекомендується використовувати у разі наявності алергії на будь-який із компонентів зі складу. Потребує консультації з лікарем за наявності захворювань очей, використання препаратів для лікування очей, виникненні алергічної реакції або інших нездужань.

Характеристики

Країна-виробник
  • Японія
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами