ROHTO Cool 40α краплі універсальні 12 мл

ROHTO Cool 40α краплі універсальні 12 мл

Продавець:OSAKA beauty

5/5  ( 15 оцінок )

Є в наявності

240

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Опис

Універсальні краплі для очей містять компоненти, які усувають затуманення зору та знімають втому, живлять око, борються із напругою, яка виникає після тривалого носіння контактних лінз, знімають подразнення, викликане світловими подразниками, та дарують відчуття ментолової свіжості, яке сприяє наведенню різкості зору.
Особливості ROHTO Cool 40α: склад крапель поєднує у собі 4 важливі компоненти, серед яких вітамін В6, який покращує метаболізм у тканинах ока, вітамін Е, який знімає втому та поліпшує кровообіг, натрій, який захищає поверхню рогівки ока від негативного впливу факторів зовнішнього середовища, та калій, який сприяє насиченню очей киснем.
Виробник: ROHTO Pharmaceutical Co., Ltd., JAPAN.

Індекс свіжості

5.

Спосіб застосування

Використовувати 5-6 разів на день, по 2-3 краплі у кожне око. Уникати дотику наконечника до очей, повік або вій, оскільки це може спричинити їх забруднення очним слизом, пилом тощо. Не використовувати під час носіння контактних лінз.

Склад

Активні компоненти: d-α-tocopherol acetate — 0,05% vitamin B6 — 0,1% sodium chondroitin sulfate — 0,1% potassium L-aspartate — 1% neostigmine methyl sulfate — 0,005% chlorpheniramine maleate — 0,03%
Неактивні компоненти: boric acid, borax, l-menthol, d-borneol, eucalyptus oil, sodium edetate, polyoxyethylene hydrogenated castor oil, pH regulator.

Протипоказання

Не рекомендується використовувати у разі наявності алергії на будь-який із компонентів зі складу. Потребує консультації з лікарем за наявності захворювань очей, використання препаратів для лікування очей, виникненні алергічної реакції або інших нездужань.

Характеристики

Країна-виробник
  • Японія
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами