Трав'яні пастилки Dabur апельсин з медом Ефективне полегшення кашлю та болю в горлі 24 пастилки 5022496016414

Трав'яні пастилки Dabur апельсин з медом Ефективне полегшення кашлю та болю в горлі 24 пастилки 5022496016414

Продавець:Дзен Дзен

Є в наявності

203

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Пастилки зі смаком апельсина з медом зволожать горло, якщо вас турбує сухість і першіння в горлі. Містить мед, екстракти амли, куркуми, імбиру та солодки.

ОРГАНІЧНИЙ МЕД: мед був відомий протягом століть своїми лікувальними властивостями полегшувати біль у горлі, кашель і застуду, а також багато інших переваг. Кожна таблетка Honitus, незалежно від смаку, містить справжній мед як активний інгредієнт.
ЧИСТА КУРКУМА: куркума діє проти болю в горлі, пригнічуючи запалення та забезпечує полегшення таких симптомів, як печіння, свербіж (або відчуття подряпин), біль і набряк у горлі.
100% ОРИГІНАЛЬНИЙ ЕКСТРАКТ ІМБИРУ: імбир, як відомо, має антибактеріальні та протизапальні властивості, які заспокоюють біль у горлі та кашель. Мед, змішаний з імбиром, досить популярний як домашній засіб.
АНТИОКСИДАНТ АМЛА: індійський агрус містить антиоксиданти та вітамін С, які допомагають підвищити імунітет, прискорюють метаболізм і запобігають вірусним і бактеріальним захворюванням, включаючи біль у горлі, застуду та кашель.
ТРАВ'ЯНА СОЛОДКА: Солодка допомагає лікувати біль у горлі та інші захворювання верхніх дихальних шляхів, оскільки вона допомагає зменшити подразнення горла та забезпечує заспокійливе полегшення від болю в горлі, кашлю та застуди. Пастилки забезпечать приємне відчуття в горлі та тривалий ефект завдяки повільному розчиненню у роті.

Таблетки для розсмоктування Дабур Хонітус призначені для дорослих і дітей від 6 років.

Добова доза: 4 пастилки.

Інгредієнти: цукор, кукурудзяний сироп, мед, ментол, апельсиновий ароматизатор, екстракт плодів агрусу (Amla - Phyllantus emblica), екстракт кореня солодки (Lgycyrhiza glabra), екстракт кореневищ імбиру (Zingiber officinalis), екстракт кореневищ куркуми (Curcuma Longa), вода, Барвник (Sunset yellow).

Попередження: не є ліками. Зберігати в недоступному для дітей. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Зберігати в прохолодному та сухому місці при кімнатній температурі. Берегти від прямих сонячних променів.

Характеристики

Призначення
Країна-виробник
  • Індія
Кількість в упаковці, шт
  • 24
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами