Відгуки покупців про Дарсонваль і LED маска для догляду за обличчям в домашніх умовах в наборі Електричний гребінець проти випадіння волосся 4 Універсальних насадки

5 відгуків Код:  435351251
Залиште свій відгук про цей товар
  • Ольга Цибульская
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

    Замовила для себе, прийшло все ціле. Упаковано, так що навіть подарувати не соромно. І що головне, докладна інструкція. Маска справляється із запаленнями на ура! Рекомендую.

    • Продавець ІнтерХом

      Ольга, вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок, приємно знати, що вам подобається користуватись і вам приносить користь. Приємного користування надалі і гарного настрою)

  • Оксана Лисенко
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

    Прикольные штучки , буду пробовать , надеюсь, через год у меня будут шикарные длинные волосы и чистое лицо.

    • Продавець ІнтерХом

      Оксана, добридень! Нам дуже приємно читати ваш відгук! Дякуємо за довіру до нашого магазину. Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Користуйтеся із задоволенням! Сподіваємось і надалі вас тільки радувати, дякуємо, що обрали наш магазин:)

  • Іван Іванчук
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

    Добротний набір. Брав дружині на ювілей. Забавно виглядає в масці, та ніби морщин стає менше. На мені випробували вже гребінець на моїй чубрині. Ми задоволені покупкою.

    • Продавець ІнтерХом

      Іван, доброго здоров'я! Дякуємо за щирий відгук, нам дуже приємно знати, що вам подобається користуватись і вже бачите результати. Бажаємо найкращих показників, гарного настрою)

  • Василь Мартинюк
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

    Все добре. Працює. Раніше робили процедури дарсонвалем у фізіо кабінеті, ефект від процедур є. Вирішили замовити для домашнього використання. Без діла апарат точно лежати не буде та ще й маска йде в наборі. Спробуєм всі режими з дружиною. Головне - процедури робити курсами.

    • Продавець ІнтерХом

      Василь, добрий день! Дякуємо, що ви залишили відгук. Ми раді, що ви вибрали наш магазин, вам сподобався ваш вибір і користування приладом. Бажаємо гарного дня і настрою!)

  • Людмила Гребенюк
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

    Суперовий набір. Випробувала вже маску, до всіх режимів ще руки не дійшли. Стан шкіри подобається. І насадка гребінець на дарсонвалі вже була в ділі. Рекомендасйон)

    • Продавець ІнтерХом

      Людмила, добридень! Дякуємо, що поділились враженнями з нами. Раді, що вам сподобався наш сервіс і маска- хай служить довго і приносить задоволення) Гарного дня!