ROHTO Morning ранкові краплі 13 мл

ROHTO Morning ранкові краплі 13 мл

Продавець:OSAKA beauty

5/5  ( 15 оцінок )

Є в наявності

490

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Опис

Краплі містять унікальне поєднання протизапальних інгредієнтів, отриманих з рослинних лікарських засобів, які знімають запалення, запобігають затуманенню зору та є профілактикою захворювань очей.
Особливості ROHTO Morning: краплі усувають зайвий очний слиз, значно підвищуючи чіткість і ясність зору, борються з блефаритом, почервонінням кон’юнктиви та свербежем, захищають очі від хвороб та їх збудників (пилу, поту та інших видів забруднень), лікують від наслідків негативного впливу сонячного випромінювання, зменшують дискомфорт від носіння контактних лінз.
Виробник: ROHTO Pharmaceutical Co., Ltd., JAPAN.

Індекс свіжості

2.

Спосіб застосування

Використовувати 5-6 разів на день, по 1-3 краплі у кожне око. Уникати дотику наконечника до очей, повік або вій, оскільки це може спричинити їх забруднення очним слизом, пилом тощо. Не використовувати під час носіння контактних лінз. За потреби рекомендовано використовувати перед сном (мінімум за 5 хвилин до сну).

Склад

Активні компоненти: berberine chloride hydrate — 0,012% sodium azulene sulfonate hydrate — 0,02% sodium chondroitin sulfate — 0,5%, chlorpheniramine maleate — 0,03%.
Неактивні компоненти: boric acid, borax, l-menthol, Contains eucalyptus oil, geraniol, sodium edetate, polyoxyethylene castor oil, polyoxyethylene hydrogenated castor oil, polysorbate 80, BHT, and pH regulator.

Протипоказання

Не рекомендується використовувати у разі наявності алергії на будь-який із компонентів зі складу. Потребує консультації з лікарем за наявності захворювань очей, використання препаратів для лікування очей, виникненні алергічної реакції або інших нездужань.

Характеристики

Країна-виробник
  • Японія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами