Сушений гриб Лінчжі - для молодості та здоров'я Siam Eco Food 50 грам

Сушений гриб Лінчжі - для молодості та здоров'я Siam Eco Food 50 грам

Продавець:MiniSiam

4.8/5  ( 51 оцінок )

Є в наявності

113

Замовлення вiд 1 шт

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Лінчжі - вид грибів роду ганодерма, широко використовується в традиційній тайській, китайській, індійській медицині. Цінується за свої унікальні лікувальні властивості, вважається потужним імуностимулятором і адаптогеном.
Гриб згадується в багатьох стародавніх китайських медичних книгах як "верхні" ліки, що означає - найдорогоцінніший, подарований небесами засіб від хвороб.

Дослідження, що проводяться останніми роками, доводять, що біологічно активні речовини гриба Лінчжи чинять таку дію:

  • Зміцнення імунної системи - стимулює активність певних клітин імунної системи, покращуючи її функцію і підвищуючи стійкість до інфекцій.
  • Протипухлинну.
  • Противірусну.
  • Гепатопротекторну - допомагає в захисті печінки від ушкоджень і відновленні її функцій.
  • Протизапальну - при вживанні екстракту відзначено зниження запальних процесів у разі хронічних захворювань.
  • Протиалергенну.
  • Антиоксидантна дія - захищає клітини організму від ушкоджень, спричинених вільними радикалами, уповільнює процес старіння.
  • Захист серця - знижує рівень холестерину і кров'яного тиску.
  • Зниження стресу і втоми.


Також лінчжи розширює коронарну артерію серця, збагачує кров киснем, усуває ішемічну хворобу (ІХС), запобігає інфаркту міокарда, нормалізує серцеву діяльність. Його застосовували за різноманітних захворювань, зокрема бронхіальної астми, неврастенії, гастриту, хвороб печінки.

Інформацію для цього опису надано ресурсом Вікіпедія.

Гриб має багато назв, які говорять самі за себе: гриб безсмертя, гриб духовної сили, гриб довголіття, "чудодійний король-трава", "той, що дарує вічну молодість", а в китайській "Священній Книзі про чудодійні лікарські рослини" гриб Лінчжи названо найкращим серед 365 найцінніших рослин Сходу.

Надає позитивний лікувальний ефект практично на всі органи, справляється з багатьма вірусами, але все ж головною його властивістю є протипухлинна дія як на доброякісні, так і на злоякісні утворення. У деяких країнах Азії його призначають у комплексі з основним лікуванням.




Застосування:

Відвар: 2-3 шматочки гриба на 0.5 л води. Проварити 2-3 хвилини або запарити окропом. Остудити й процідити. Приймати по півсклянки 2 рази на день вранці та ввечері за 30 хвилин до їди або через годину після. Курс 3-6 місяців, за важкого стану до одного року.

Спиртова настоянка: десять грамів гриба подрібнити й залити 0.5 л горілки, закрити, настояти 3-4 тижні в темному місці. Приймати по 1 ст. ложці вранці натщесерце, розбавивши водою.

Вживання гриба Лінчжи в лікувальних цілях не замінює курсу лікування, призначеного вашим лікарем, також, за наявності важких захворювань, рекомендується консультація лікаря перед початком прийому.



Протипоказання: індивідуальна непереносимість.



Натуральний засіб на рослинній основі. Не є фармакологічним препаратом.

Продається без рецепта.



Спосіб зберігання: у сухому темному місці, подалі від сонячних променів.

Термін придатності: 2 роки від дати збору (вказано на упаковці). Чай упакований у герметичну упаковку. При такій розфасовці чай може довше зберігатися, вона не пропускає вологу і сторонні запахи і має зручну багаторазову застібку zip-lock.



Маса нетто: 50 грам.

Виробник: Siam Eco Food, Таїланд.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами