ДЛЯ ПІДТРИМКИ ТА НОРМОЛІЗАЦІЇ ФУНКЦІЇ ПЕЧІНКИ, ЖОВЧОВИВІДНИХ ШЛЯХІВ І ЖОВЧНОГО МІХУРА
- ефективний засіб при комплексному лікуванні захворювань печінки і жовчного міхура: хронічний гепатит, цироз печінки, хронічний холангіт та холецистит, токсичні ураження печінки, в тому числі алкогольна хвороба печінки;
- має антибактеріальну дію, пригнічує життєдіяльність ряду споро утворюючих бактерій і золотистого стафілокока;
- має м'яку жовчогінну дію, сприяє виведенню холестерину;
- підсилює антитоксичну функцію печінки, знімає спазм і нормалізує обмін речовин.
Глюкозно-фруктозний сироп (ГФС-30) - це натуральна підсолоджуюча речовина, отримана з кукурудзи шляхом послідовного ферментативного розрідження та оцукрювання крохмалю до високо глюкозного сиропу, і перетворенням частини глюкози на фруктозу, сироп піддають очищенню з активним фільтром. До складу ГФС-30 входить глюкоза, фруктоза, дисахарид мальтози, а також сироп не містить у своєму складі штучних чи синтетичних речовин, а також харчових добавок. При виробництві не використовується генетично модифікована сировина, а сироп, що отримується, має незмінно гарантовану якість. Цей сироп також призначений для часткової або повної заміни цукру по всій групі високо цукрових фруктових консервів та наповнювачів.
Екстракт артишоку – застосовується при хворобах печінки та жовчного міхура, зокрема, гепатиту, жовчнокам'яної хвороби та при закрепах, оскільки рослина підвищує вироблення жовчі і має потужну жовчогінну дію. А це прискорює виведення з печінки отруйних речовин. У листках міститься препарат цинарин, який якраз і обумовлює жовчогінний вплив на організм і відновлює клітини печінки. Цинарин ще істотно знижує рівень холестерину в крові і жирних кислот. Сечогінні властивості артишоку обумовлюється присутністю органічних кислот, флавоноїдів і солей калію.
Екстракт м’яти завдяки вмісту екстракту листя м'яти пригнічує життєдіяльність ряду споро утворюючих бактерій та золотистого стафілокока. Виявляє жовчогінну дію з активним виведенням холестерину і халатів, посилює антитоксичну функцію печінки, знімає спазм і нормалізує обмін речовин. М'яту перцеву вводять до складу зборів для лікування холециститі, гепатитів та жовчнокам’яної хвороби.
Сорбат калію (Е202) — калієва сіль сорбінової кислоти є природним, безпечним консервантом і широко застосовується при консервуванні продуктів.
Рекомендації щодо застосування: для підтримки і нормалізації функції печінки, жовчовивідних шляхів і жовчного міхура. В складі комплексних оздоровчих програм.
Рекомендовані дози: дорослим і дітям по 1-2 чайній ложці на день, за 30 хвилин до їжі. Вживати один місяць. За необхідністю можна повторити двічі – тричі на рік.
Протипоказання: індивідуальна чутливість до компонентів фіто-продукту, вагітність, період годування грудьми.
Додаткові характеристики:
- Призначення: для печінки, жовчовивідних шляхів і жовчного міхура.
- Категорія: здорова печінка.
- Тип застосування: за рекомендацією лікаря або в складі комплексних програм оздоровлення.
- Форма випуску: сироп 100 мл.
- Пакування: полімерний флакон.
- Класифікація: фіто–сиропи.
- Умови зберігання: зберігати в сухому, захищеному від світла та дітей місці, за температури від 5°С до 25°С.
- Країна виробника: Україна.
- Строк придатності: 36 місяці.
Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.
Не є лікарським засобом.