Немає в наявності
259₴
Гарантія. 36 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості.
Помічник при захисті та відновленні печінки Рослина Карпат Сироп Артишок-М'ята 100 мл.
ДЛЯ ПІДТРИМКИ ТА НОРМОЛІЗАЦІЇ ФУНКЦІЇ ПЕЧІНКИ, ЖОВЧОВИВІДНИХ ШЛЯХІВ І ЖОВЧНОГО МІХУРА
Глюкозно-фруктозний сироп (ГФС-30) - це натуральна підсолоджуюча речовина, отримана з кукурудзи шляхом послідовного ферментативного розрідження та оцукрювання крохмалю до високо глюкозного сиропу, і перетворенням частини глюкози на фруктозу, сироп піддають очищенню з активним фільтром. До складу ГФС-30 входить глюкоза, фруктоза, дисахарид мальтози, а також сироп не містить у своєму складі штучних чи синтетичних речовин, а також харчових добавок. При виробництві не використовується генетично модифікована сировина, а сироп, що отримується, має незмінно гарантовану якість. Цей сироп також призначений для часткової або повної заміни цукру по всій групі високо цукрових фруктових консервів та наповнювачів.
Екстракт артишоку – застосовується при хворобах печінки та жовчного міхура, зокрема, гепатиту, жовчнокам'яної хвороби та при закрепах, оскільки рослина підвищує вироблення жовчі і має потужну жовчогінну дію. А це прискорює виведення з печінки отруйних речовин. У листках міститься препарат цинарин, який якраз і обумовлює жовчогінний вплив на організм і відновлює клітини печінки. Цинарин ще істотно знижує рівень холестерину в крові і жирних кислот. Сечогінні властивості артишоку обумовлюється присутністю органічних кислот, флавоноїдів і солей калію.
Екстракт м’яти завдяки вмісту екстракту листя м'яти пригнічує життєдіяльність ряду споро утворюючих бактерій та золотистого стафілокока. Виявляє жовчогінну дію з активним виведенням холестерину і халатів, посилює антитоксичну функцію печінки, знімає спазм і нормалізує обмін речовин. М'яту перцеву вводять до складу зборів для лікування холециститі, гепатитів та жовчнокам’яної хвороби.
Сорбат калію (Е202) — калієва сіль сорбінової кислоти є природним, безпечним консервантом і широко застосовується при консервуванні продуктів.
Рекомендації щодо застосування: для підтримки і нормалізації функції печінки, жовчовивідних шляхів і жовчного міхура. В складі комплексних оздоровчих програм.
Рекомендовані дози: дорослим і дітям по 1-2 чайній ложці на день, за 30 хвилин до їжі. Вживати один місяць. За необхідністю можна повторити двічі – тричі на рік.
Протипоказання: індивідуальна чутливість до компонентів фіто-продукту, вагітність, період годування грудьми.
Додаткові характеристики:
Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.
Не є лікарським засобом.