Гель для спини та суглобів Бішофіт Полтавський - 400 мл.

Гель для спини та суглобів Бішофіт Полтавський - 400 мл.

Продавець:OrtoLab

4.7/5  ( 42 оцінок )

Є в наявності

240

209

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Показання до застосування:

Гель Бішофіт полтавський призначений для комплексного лікування захворювань опорно-рухового апарату:

  1. Деформуючий артроз (остеоартроз, коксартроз, а ртроз пальців рук, артрозо артрит колінних суглобів);
  2. Ревматоїдний артрити (артрит кистей рук, артрит колінного суглоба, артрит плечового суглоба, артрит рук , артрит пальців рук);
  3. Остеохондроз будь-якого ступеня тяжкості;
  4. Патології нервово-м'язового апарату, м'язова контрактура;
  5. Запалення в результаті розтягувань, перенапруг, забитих місць;
  6. Ревматичні патології (тендовагініт, бурсит, деформація періартикулярних тканин);
  7. Больові синдроми і набряклості, пов'язані із захворюванням м'язового апарату і суглобів (болі в суглобах колін , болі в суглобах стопи , радикуліт, люмбаго, ішіас), болі ревматичного та неревматичного характеру.

Область застосування: для світло-, тепло-, магнітопроцедур; розтирань в домашніх умовах.
Дія: насичує магнієм, мінералами, мікроелементами шкіру, з'єднувальні і м'язові тканини. Зручна гелева форма відомого природного мінералу бішофіту, корисного при болях і запаленнях в спині і суглобах.
Метод застосування: легко втерти в шкіру (по можливості провести апаратні процедури), укутати на 1-2 години.
Склад: бішофіт полтавського родовища, рослинний гліцерин, полісорбат 20 алантоїн, камедь гуара, натуральні ефірні масла ялівцю, ялиці, евкаліпта.
Запобіжні заходи: в разі випадкового потрапляння препарату в очі потрібно промити їх проточною водою і при необхідності звернутися до лікаря.
Термін зберігання: 5 років.
Номер партії ідентифікується за датою виготовлення.
400 мл

Увага! Купуйте сертифіковані препарати тільки у офіційного дилера або виробника.

Ефективний натуральний засіб для швидкого лікування суглобів без протипоказань та побічних ефектів

Гель Бішофіт полтавський - унікальний препарат з яскраво виражену протизапальну, протимікробну і анестезуючу дію. Активний компонент гелю - Бішофіт, єдиний в світі натуральний природний комплекс мінералів з високим вмістом магнію. Гель стимулює регенерацію кісток, скорочення і розслаблення м'язів, транслює потоки нервових імпульсів, підвищує імунну опірність організму.

Важливо! Бішофіт - магнієва сіль ( MgCl 2 * 6H 2 O) за своїм складом перевершує всі відомі природні мінерали.

До складу Бішофіту входять:

  • Магній до 400 г / л;
  • Калій - 5 г / л;
  • Кальцій - 3 г / л;
  • Бром - 3000 мг / л;
  • Йод - 50 мг / л.

95% основного складу припадає на магній, який має велике значення для нормального функціонування і будови організму (в кісткових тканинах знаходиться близько 60% магнію, в м'язових волокнах - 20%). Недолік магнію в організмі здатний призупинити або повністю ігнорувати близько 360 біохімічних процесів.

Важливо! Препарат має високий ступінь ефективності в лікуванні артриту і артрозу.

Додаткові компоненти мазі Бішофіт полтавський: ефірні масла сосни, евкаліпта і м'яти; пропіленгліколь; ксантановая камедь; гліцерин.

Фармакологічна дія

Гель Бішофіт полтавський підсилює фагоцитарну активність нейтрофілів, знижує активність циклооксигенази (основного ферменту метаболічних реакцій арахідонової кислоти), простагландинів, кінінів та інших агентів запалення. Гель зміцнює стінки капілярів, стабілізує мембрану лізосом, пригнічує викиди ферментів, зменшує енергозабезпечення запального вогнища, прискорює регенерацію тканин.

Активні елементи проникають через шкіру в залежності від сумарної кількості гелю і ступеня гідратації шкірних покривів. Резорбіціруется 10 годин, при використанні оклюзійних перев'язок резорбція збільшується в триразовому розмірі.

Гель Бішофіт полтавський усуває больовий синдром в післяопераційний період, при травматичних ушкодженнях, знижує запалення в області рани, ефективно використовується в лікування артриту і артрозу.

Важливо! Гель Бішофіт полтавський не має протипоказань (крім індивідуальної нестерпності).

Артрит (артроз) характеристика і симптоми

Артроз - мультифакторное, поліетіологічне захворювання з дегенеративними деформаціями суглобової тканини в результаті травмування, дисплазії або внутрішньосуглобового запалення.

Артроз симптоми проявляються в болях, тугорухливості, вузлуватих наростах, крепітації, зміни ходи, гіперемією, набряком і в ускладнених випадках підвищенням температури тіла. Артрози лікування призначається після повного обстеження і точної постановки діагнозу. Лікування артрозу за допомогою мазі Бішофіт полтавський можна починати без попередніх діагностик.

Артрит - будь-які ураження суглобів, що протікають в гострих і хронічних формах, можуть бути симптомами різних захворювань (ревматизму і тд). Причини виникнення: інфекційні зараження, порушення метаболізму, ускладнення після травми.

Артрит симптоми і лікування ідентичні з артрозом, діагноз артрит артроз суглобів встановлюється тільки після комплексного обстеження. Всі різновиди артриту проявляються больовими синдромами в залежності від типу патології. Загальна клінічна характеристика: почервоніння шкірних покривів, обмеження рухливості, деформування форми, крепітація.

Важливо! У початковій стадії артрит мазі та гелі з бішофіту - це найефективніші способи запобігання розвитку хвороби. Артрит і артроз лікування особливо ефективно в поєднанні гелю Бішофіт полтавський з фізіотерапевтичними процедурами.

Гель Бішофіт полтавський: способи застосування

Артрози лікування основні принципи: зниження фізичних навантажень, ортопедичні конструкції, лікувально-фізкультурний комплекс, фізіотерапевтичні процедури.

  • Артроз колінного суглоба лікування в домашніх умовах:

Якщо болить коліно лікування із застосуванням гелиевого кошти проводиться термоактивні чином: мазь зігрівається до температури 40 градусів Цельсія, втирається в колінний суглоб, зверху накладається оклюзійної пов'язки. Час абсорбції активної речовини становить 5 годин. Курс лікування: 12-14 процедур.

  • Коксартроз лікування гелем Бішофіт полтавський :

Лікування косартроза (артрозу тазостегнового суглоба) проводиться комплексним методом: гель Бішофіт полтавський застосовується в поєднанні з електрофорезом, ударно-хвильової і лазерною терапією.

  • Лікування суглобів (артрит, артроз мазь Бішофіт полтавський):

Артрит суглобів пальців рук лікування : суглоб змащується невеликою кількістю мазі терміном на 10-12 годин. Артроз пальців рук лікування проводиться аналогічним чином.

Псоріатичний артрит лікування мазь наноситься легкими рухами два-три рази на день без масування ділянки.

Важливо! Перед застосуванням гелю рекомендується прогрівати суглоби.

Виробник - Бішофіт Полтава (Україна).

Характеристики

Склад
  • Вода, магній хлористий (бішофіт Полтавський), гліцерин, камедь ксантану, алантоїн, полісорбат 20, натуральні ефірні олії евкаліпта, сосни.
Країна-виробник
  • Україна
Вид
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами