Супозиторії Фармапрост Форте 10 шт. (576782)

Супозиторії Фармапрост Форте 10 шт. (576782)

Продавець:PGLN

Є в наявності

800

Замовлення вiд 1 шт

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

ФАРМАПРОСТ ФОРТЕ – гігієнічно-профілактичний супозиторії , який нормалізує функціонування передміхурової залози.

Масло з насіння амаранту допомагає поліпшити мікроциркуляцію в залозі, знімаючи при цьому запальні процеси. Численні наукові дослідження довели, що біологічно активні пептиди, які отримують з тканин передміхурової залози биків і молодих бичків, що досягли статевої зрілості, зменшують набряклість простати. Також ці речовини покращують циркуляцію крові в органі і позитивно впливають на імунні реакції в організмі. Антиоксидантні властивості вітаміну Е, що міститься і в олії з насіння амаранту дають можливість зберегти біологічну активність екстракту простати. Особлива дія масла насіння амаранту – насичення тканин і органів киснем, що дозволяє поліпшити надходження пептидів в простату. Завдяки таким терапевтичним властивостям, лікарі-урологи вже тривалий час застосовують екстракт простати в лікуванні різних хвороб чоловічої статевої сфери, а також для їх профілактики та запобігання рецидивам.

ФАРМАПРОСТ ФОРТЕ призначають як допоміжну терапію пацієнтам з різними хворобами репродуктивної системи у чоловіків. Застосування супозиторій дієве при простатиті, аденома передміхурової залози, порушення еректильної функції. Препарат дає результативний ефект і в якості допоміжної терапії чоловічого безпліддя. Також засіб призначають пацієнтам похилого віку для профілактики захворювань простати. Можливе також застосування супозиторій для запобігання рецидивам і після операцій на простаті.

Спосіб застосування
Супозиторії вводять ректально, по 1 супозиторії 1-2 рази на добу. Тривалість лікування – 5-10 днів. Повторний курс лікування може бути призначений для профілактики через 1-6 місяців.

Характеристики

Склад
  • Склад: Олія насіння гарбуза – 0,4 г, Олія насіння амаранту – 0,1 г, Екстракт простати – 0,03 г. Допоміжні речовини: твердий жир.
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами