Бальзам для масажу з жовтим лотосом 50 мл DOKBUASEE (8857126237184)

Код:  440068004

Бальзам для масажу з жовтим лотосом 50 мл DOKBUASEE (8857126237184)

Код:  440068004

Є в наявності

350

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Застосовують при болях у спині (хребті) при остеохондрозі, протрузії диска, міжхребцевих грижах. Усуває запалення, знімає ниючі, постійні болі. Покращує мікроциркуляцію крові в тканинах. Профілактика і лікування судинної сітки - варикоза. Усуває набряки в місці нанесення.

Показання

Запальні та дегенеративні захворювання хребта - остеохондроз, протрузії диска, міжхребцеві грижі, радикуліт, остеопороз (в якості комплексної терапії з No.16 Thao En On)
Варикозне розширення вен Гострий біль (простріл) в нижній частині спини - люмбаго, ішіалгія
В інтернет-магазині ви можете недорого купити Бальзам для масажу з жовтим лотосом 50 мл. DOKBUASEE з доставкою по Україні

Спосіб Застосування

Нанести на шкіру невелику кількість бальзаму (об'єму не більше горошини вистачає на ділянку шкіри з долоню), розтерти. Втирати в область ураженої ділянки 1-3 рази на день. Після нанесення на шкіру ретельно вимити руки.

Особливі Вказівки

Необхідно дотримуватися обережності і уникати випадкового потрапляння бальзаму в очі, ніс або рот, т. до. це може викликати нешкідливе, але неприємне почуття печіння. Видалити бальзам зі шкіри можна за допомогою рослинного масла або поживного крему.

Спосіб Зберігання

Препарат рекомендується зберігати далеко від прямих сонячних променів, при температурі від 15 до 30 градусів за Цельсієм

Основні Інгредієнти

Barleria lupulina: Барлерія вовча, барлерія хмелеподібна, філіппінська фіалка - рослина сімейства Акантові. Росте в гірських районах Індії та країн Південно-Східної Азії. Кущиста рослина з темно-зеленим гладким листям і коричневим стеблом.


У традиційній східній медицині подрібнені листки барлерії хмелеподібної використовувалися для терапевтичних цілей і масажу; в лікувальних - у випадках укусів змій, отруйних сороконіжок та інших комах, а також для лікування простого герпесу.

Володіє протизапальними і знеболюючими властивостями і широко використовується для лікування ревматичних і м'язових болів.

За додатковою консультацією звертайтеся до менеджера магазину, який відповість на всі ваші запитання щодо продукції магазину

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами