Заспокійливий комплекс Dr. Michalzik 60 капсул

Заспокійливий комплекс Dr. Michalzik 60 капсул

Продавець:NatureVito

4.4/5  ( 60 оцінок )

Є в наявності

2 421

2 205

Замовлення вiд 1 шт

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Інгредієнти:

Ашваганда, матеріал капсули гідроксипропілметилцелюлоза (з рослинної целюлози), рослинний екстракт омега-3, вітамін С (аскорбінова кислота), екстракт міцелію кордицепсу китайського, тартрат L-карнітину, гідрохлорид ацетил-L-карнітину, дицинтрат тримагнію, куркуми довжиною 95%, екстракт горця гостролистого (споришу), альфа-лимонакак, екстракт женьшеню звичайного, вітамін B5/пантотенова кислота, глюконат заліза, екстракт розмарину, L-глутатіон, таурин, кофермент Q10, вітамін B2/рибофлавін -5-фосфат, вітамін B1/тіамін, метилкобаламін/вітамін B12, фолієва кислота/вітамін B9, піроло. quququinolininВітамін B7/Біотин (вітамін H). Цей продукт не містить желатину, глютена та лактози. Упаковка виготовлена з ПЕТ, тому не містить пластифікаторів. Інформація про контроль залишків: зв'яжіться з нами. Це чисті речовини без добавок та наповнювачів у начинці капсул.

Не перевищуйте добову дозу, що рекомендується. Харчові добавки не повинні служити заміною збалансованого та різноманітного харчування, а також здорового способу життя. Застосовувати дітям, вагітним і жінкам, що годують, тільки після консультації з лікарем. Зберігати у недоступному для дітей місці.

Характеристики

Країна-виробник
  • Німеччина
Країна реєстрації бренда
  • Німеччина
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами