Антихропіння кліпса від хропіння в ніс - носовий розширювач від хропіння - набір з 8 шт (циліндри + спіралі) у футлярі

Антихропіння кліпса від хропіння в ніс - носовий розширювач від хропіння - набір з 8 шт (циліндри + спіралі) у футлярі

Продавець:KEGICH

4.9/5  ( 30 оцінок )

Є в наявності

540

480

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Антихропіння - розширювачі від хропіння.

Чому ми хропимо?

Під час сну м'язи шиї розслаблюються. Іноді вони розслабляються настільки, що частково закриваються верхні дихальні шляхи, звужуючи прохід, яким повітря потрапляє в наші легені. Це звуження наших дихальних шляхів викликає вібрацію у горлі, коли ви дихаєте, що викликає звук хропіння.

Як це працює:

Наші назальні розширювачі проти хропіння акуратно поміщаються у ніздрі, щоб негайно покращити потік повітря через ніс. Потік повітря запобігає вібрації м'якого піднебіння, що дозволяє легко дихати і усуває хропіння без дискомфорту для користувача.

Носові розширювачі виготовлені з високоякісного матеріалу і повністю придатні для повторного використання, що дозволяє вам економити ваші гроші, використовуючи їх протягом тривалого часу. В якості цього продукту преміум-класу використовувалися тільки матеріали найвищої якості, щоб забезпечити вам найбезпечніший і найприємніший сон.

Сучасний дизайн повторює анатомію вашого носа, щоб забезпечити вам найбезпечніший і найприємніший сон. Наші науково розроблені носові розширювачі виготовлені з високоякісних матеріалів, таких як медичний силікон.Ця технологія, що не містить BPA пластик.

Чотири розміри і два види носових розширювачів (різних форм і розмірів) допоможе вам знайти пару, яка підходить саме вашому носу, що істотно зменшить хропіння. Ці засоби ¦зручно зберігати у футлярі, виготовленого з високоякісного пластику, який захищає від пилу та бруду. Відмінно підходить для мандрівок.

Показання для носових розширювачів:

Апное сну, зменшення хропіння, зняття стресу, зменшення сухості в роті, закладеність носа, проблеми з диханням, викривлення перегородки, безсоння.

Як використовувати розширювач:

1) Перед сном необхідно прочистити порожнину носа.

2) Конусом верх, вставте м'яко виріб в ніздрі, до упору, так що було комфортно.

3) Адаптація до цього пристрою може бути до тижня.

4) Обов'язково після сну промийте та продезінфікуйте розширювач.

Особливості :

- Модель для багаторазового використання

- Сучасний і портативний дизайн

- Виріб повторює анатомію вашого носа

- Інертний медичний силікон, що не містить BPA пластику.

- Гіпоалергенний виріб

- легко подається дезінфекції

-Науковим чином спроектовані для забезпечення миттєвого зменшення хропіння

Кращі отоларингологи розробили цей набір носових розширювачів від хропіння - підбираючи розміри носових отворів для догляду за носом і для збільшення максимального потоку повітря в носових проходах.Це допоможе вам і вашим близьким зменшити хропіння, дозволяючи кожному вільно дихати і спокійно спати.

Переваги:

  • НАУКОВИЙ ДИЗАЙН: Відповідно до природної форми структури вашої ніздрі, пристрій для носа встановлено з обох сторін, що найбільше збільшує потік через носові ходи. Устаткування для захисту від хропіння може полегшити дихання.
  • ДОБРИЙ МАТЕРІАЛ: Використання якісних матеріалів, без запаху, без побічних ефектів, не буде дискомфорту при тривалому використанні.
  • БЕЗПЕКА І Зручно: безпечно та зручно використовувати: виберіть вставку для носа відповідного розміру та обережно вставте її в ніс. При його використанні не виникає відчуття стороннього тіла та тиску. Це безпечно та зручно для багаторазового використання.
  • УНІКАЛЬНИЙ СТИЛЬ: 8 пристроїв для носа різного розміру, які підходять для всіх типів ніздрів, чоловіків та жінок, молодих та старих. Вони оснащені футляром для зберігання, маленькі та зручні, підходять для дому, ділової поїздки, подорожей тощо.
  • Зупиніть нічний гомін!Поліпшіть якості сну і зменшіть стрес.Прокиньтеся, відчуваючи себе приголомшливо та енергійно!Допоможіть тим, хто навколо вас не спить.

    Технічні характеристики :

    Матеріал : Силікон медичний

    Колір: Прозорий

    Комплект : Футляр + 8 пар розширювачів.

    Використання: Багаторазове

    Обробка: багаторазово миється, дезінфікується

    Нетоксичний, без запаху

    Розміри: основний 25 мм Х 20 мм. + модифікації

    Характеристики

    Країна-виробник
    • Китай
    Країна реєстрації бренда
    • Китай
    Дивитися всі характеристики →

    Додати відгук до товару

    Оцініть товар
    • Погано
    • Так собі
    • Нормально
    • Добре
    • Чудово
    Додайте відео
    Додавайте до 5 відео з Youtube

    Додайте фото

    Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

    Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

    Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами