Натуральна добавка Ісабгол від запорів, для покращення роботи кишечника 100г Dabur 8901207001819

Код:  441395486

Натуральна добавка Ісабгол від запорів, для покращення роботи кишечника 100г Dabur 8901207001819

Код:  441395486

Є в наявності

234

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Фармокологічна дія: поглинаюча токсини з кишечника, антикатаральна, протипоносна, антигіперхолестеролемічна (знижує холестерин і рівні LDL), об'ємна проносна, нейтралізуюча отрути, що збільшує населення вигідних кишкових бактерій кишки при дієті , бідною волокнами Ісабгол чудовий, натуральний сорбент.

Опис: Ісабгол - Аюрведичний регулятор роботи кишечника та травного тракту. Надм'який препарат. Полегшує діяльність кишечника, забезпечує здорове випорожнення. Виробляється з натуральної екологічно чистої сировини, одержаної шляхом переробки лушпиння насіння Plantago ovata. Цей вид росте лише на обмежених територіях Індії та Близького Сходу і використовується місцевим населенням з давніх-давен. Фармакологічна дія Ісабгола обумовлена високим вмістом полісахаридів клітковини, які мають виражену гідрофільність, формують гель. Проходячи шлунково-кишковим трактом, гелева маса працює за типом молекулярної "губки", нормалізує та гомогенізує внутрішнє середовище кишечника, сорбує токсини та гази, активно знижує болі та здуття живота.

Клітковина Ісабгол - джерело розчинних волокон. Вона не розщеплюється, не має поживної цінності, сприяє зниженню всмоктування жирів, уповільнює спорожнення шлунка, тим самим сприяє нормалізації жирового обміну та зниження ваги. Ісабгол ефективно знижує всмоктування загального та ЛПНЩ-холестерину, жовчних кислот та глюкози, зменшуючи її пікову концентрацію в крові. Підвищення екскреції азоту з фекаліями під дією препарату активно знижує рівень сечовини в плазмі.

Склад: Isabgol 49g. Plantago ovata або Plantago ispagula. Подорожник Французький (Азіатський). Це трав'яниста рослина з роду Подорожник, яка виростає в Індії та Ірані. Amla 1.0г.

Консервант: Sodium Methyl Paraben, Sodium Propil Paraben.
Хімічні та поживні речовини: кальцій, вуглеводи (85%), жири (3.5%), залізо, фосфор, білок (1.5%).

Дозування: по 1 чайній ложці (5 г) перед сном для дорослих та дітей віком від 12 років. Курс лікування-не більше 8-10 днів.

Протипоказання: вагітність, період лактації, звуження шлунково-кишкового тракту, непрохідність кишечника, цукровий діабет із утрудненим регулюванням інсуліном, біль у животі, каловий завал.

Лікарські взаємодії: Люди з інсулінзалежним діабетом можуть вимагати меншої кількості інсуліну. Вживайте подорожник через годину після споживання інших ліків. Може впливати на тонкокишкове поглинання інших ліків, які прийняті одночасно. Коли приймається одночасно, що утворює об'єм проносне може уповільнювати поглинання інших ліків (наприклад, аспірину, серцевих глікозидів, антибіотиків, протизгортаючих засобів, і т. д.) і дієтичних поживних речовин (наприклад, кальцію, заліза, цинку, натрію, калію, тощо). Може протидіяти протипоносних засобів. Завдяки гіпотензивній дії цієї трави наступні взаємодії можливі: коли приймається із знеболюючими засобами, збільшено гіпотензивний результат; потенціювання гіпотензивних засобів; коли приймається з сечогінними, труднощі з діурезом та артеріальною гіпертензією може мати місце; антагонізм із симпатоміметиками.

Побічні ефекти: (можливі побічні ефекти або ефекти передозування). Випадковий метеоризм, рідкісні випадки алергії та анафілаксії.

Попередження: Не перевищуйте 8-10 днів лікування. Тонкокишкове поглинання ліків, прийнятих одночасно може бути зменшеним. Фітобезоари (харчова куля, яка формується, блокуючи шлунково-кишковий тракт) може формуватися, якщо не приймається з достатньою кількістю рідини. Завдяки формуючим об'єм волокнам і слизу, знайдених у цьому матеріалі, приймаючи всередину це без адекватної кількості рідини, може завдавати розбухання, блокуючи стравохід, та завдаючи ядуху. Цей матеріал повинен застосовуватися з принаймні 250 мл води або іншої рідини (прийнятий без достатньої кількості рідини, може завдавати ядухи).

Показання:

  • Запори
  • надмірна вага та ожиріння (у комплексі з іншими препаратами);
  • інтоксикації, (у тому числі алкогольні);
  • підвищений холестерин;
  • дисфункція кишечника;
  • геморой (щоб уникнути хворобливих дефекацій);
  • післяопераційний період,
  • хронічний пронос;
  • умови, за яких легка дефекація з м'яким випорожненням є бажаною (наприклад, геморой, анальні тріщини або протягом вагітності), цистит, пронос, дивертикулез, дизентерія, гіперхолестеролемія, синдром дратівливої кишки.

Увага! Під час прийому Ісабгол необхідно випивати протягом дня 6-8 склянок чистої води (некип'яченої).

Характеристики

Країна-виробник
  • Індія
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами