Очищення кишківника біоцидином преміум-класу Bio-Botanical Research Biocidin LSF 50 мл

Код:  442331081

Очищення кишківника біоцидином преміум-класу Bio-Botanical Research Biocidin LSF 50 мл

Код:  442331081

Є в наявності

9 840

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Bio-Botanical Research Biocidin LSF


Очищення кишечника біоцидином + рідка формула для здоров'я травлення – ліпосомальна рідина LSF – руйнівник біоплівки з 18 трав'яними добавками для здоров'я кишечника – більш біодоступна для оптимального засвоєння.
Biocidin®LSF – це те, що ви шукаєте. Він містить ту ж потужну рослинну суміш широкого спектра дії в унікальній фосфоліпідній формулі на основі соняшника для кращого засвоєння. Дослідження показують, що міграція ліпосомального Biocidin® LSF через клітинну стінку (трансцелюлярне поглинання) на 74% вище, ніж у Biocidin® Liquid. Біоцидин і всі його корисні властивості стали ще більш біодоступними завдяки швидкій доставці для впливу на весь організм.

Ліпосомальна формула для кращого засвоєння
Інгредієнти професійного класу
Системне засвоєння та підтримка
Лабораторні випробування, клінічні дослідження та довіра лікарів-практиків
Приємний смак подобається дітям та дорослим

Склад:


Основні - екстракт чорниці, екстракт ноні, екстракт розторопші, екстракт ехінацеї пурпурової, екстракт ехінацеї ангустифолії, екстракт золотарника, екстракт шиїтаке, кора білої верби, часник, екстракт винограду, екстракт чорного горіха (шкаралупа та лист), малина, екстракт фуміторі олія чайного дерева, олія гальбануму, олія лаванди, олія орегано. Повний список інгредієнтів див. у інформації про добавку.

Рекомендації щодо застосування


Як дієтична добавка приймайте одну порцію один раз на день, або за вказівкою лікаря. Проконсультуйтеся з вашим лікарем, якщо ви не впевнені, які саме дозування вам підходять. Почніть з 1 помпи в день і поступово збільшуйте до трьох разів на день або за вказівкою вашого лікаря. Тримайте під язиком 30 секунд перед ковтанням. Можна додавати у воду. Найкраще приймати натщесерце за 10 хвилин до їди. Найкраще використовувати протягом 60 днів з моменту відкриття.
Не приймайте цю добавку, якщо у вас є алергія на будь-який з перерахованих інгредієнтів.
Перед початком застосування біологічно активних добавок вагітні або годуючі жінки, особи, які страждають на хронічні захворювання, особи похилого віку, неповнолітні, пацієнти, які приймають рецептурні препарати, а також особи, у яких діагностовані захворювання, повинні проконсультуватися з лікарем. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть використання та проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати у недоступному для дітей місці. Не призначено для дітей.

Упаковка:

50 мл (100 пор)
Не є лікарським засобом.

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами