Ліпосомальний розчин для догляду за ротовою порожниною преміум-класу Bio-Botanical Research Dentalcidin LS 30 мл

Код:  442331084

Ліпосомальний розчин для догляду за ротовою порожниною преміум-класу Bio-Botanical Research Dentalcidin LS 30 мл

Код:  442331084

Є в наявності

6 000

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Bio-Botanical Research Dentalcidin LS


Ліпосомальний ополіскувач для ротової порожнини Oral Microbiome - Використовує потужну ліпосомальну форму Biocidin, нашої суміші 18 ботанічних препаратів широкої дії, для підтримки здоров'я пародонту, ясен, ясен та загального стану порожнини рота поряд з вашою гігієною порожнини рота.
Відновлює ясна та освіжає дихання - додані ботанічні речовини забезпечують антиоксидантну та тканинно-заспокійливу активність для підтримки здоров'я ясен. Цей ополіскувач для ротової порожнини без фтору збагачений CoQ10, кверцетином, гвоздикою і миррою для підтримки здоров'я ясен і ясен.

Трансцелюлярна абсорбція – це не звичайний рідкий засіб для полоскання рота. Дослідження показують, що трансцелюлярна абсорбція ліпосомального Біоцидину в ополіскувачі для ротової порожнини Dentalcidin LS на 74% вище, ніж у рідкого Біоцидину. Прорив у ділянці догляду за порожниною рота, що забезпечує глибшу активність у сфері пародонту і водночас руйнує зубний наліт, що допомагає йому діяти як ополіскувач для ротової порожнини від неприємного запаху з рота.
Ополіскувач для ротової порожнини для дітей і дорослих - Ополіскувач для ротової порожнини підходить для дорослих і дітей від 2 років і старше. 100% рослинна основа та відсутність штучних інгредієнтів, цей ополіскувач для порожнини рота не містить фтору і має натуральний свіжий м'ятний смак для усунення неприємного запаху з рота.
Система догляду за ротовою порожниною Dentalcidin - об'єднайте цей ополіскувач для порожнини рота і ясен з зубною пастою Dentalcidin для видалення зубного нальоту. Водночас ці дві стоматологічні формули призначені для покращення здоров'я зубів та ясен, що зрештою сприяє оздоровленню всього організму.

Склад:


Основні - Біоцидин (екстракт чорниці, екстракт ноні, молочний чортополох, ехінацея пурпурна (екстракт) та ангустифолія, золотарник, екстракт шиїтаке, кора білої верби, часник, екстракт виноградних кісточок, Чорний горіх (шкаралупа та лист), малина, екстракт фумі , олія чайного дерева, олія гальбануму, олія лаванди, олія материнки), кверцетин, CoQ10 (убіхінон), смола мирри, олія бутонів гвоздики, лист м'яти перцевої. Повний список інгредієнтів див. у інформації про добавку.

Рекомендації щодо застосування


Як дієтична добавка приймайте одну порцію один раз на день, або за вказівкою лікаря. Проконсультуйтеся з вашим лікарем, якщо ви не впевнені, які саме дозування вам підходять. Заковтуйте за допомогою 2 насосів протягом 1-2 хвилин, потім вилийте. Використовуйте 2-3 рази на день після чищення зубів зубною пастою Dentalcidin для комплексної програми та постійного догляду. Найкраще використовувати протягом 60 днів з моменту відкриття.
Не приймайте цю добавку, якщо у вас є алергія на будь-який з перерахованих інгредієнтів.
Перед початком застосування біологічно активних добавок вагітні або годуючі жінки, особи, які страждають на хронічні захворювання, особи похилого віку, неповнолітні, пацієнти, які приймають рецептурні препарати, а також особи, у яких діагностовані захворювання, повинні проконсультуватися з лікарем. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть використання та проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати у недоступному для дітей місці. Не призначено для дітей.

Упаковка:

30 мл (30 пір)
Не є лікарським засобом.

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами