Капсули ЕНЕРГОХЕЛС ПЛЮС Heltec 30 шт

Код:  442903115

Капсули ЕНЕРГОХЕЛС ПЛЮС Heltec 30 шт

Код:  442903115

Є в наявності

400

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

ЕНЕРГОХЕЛС ПЛЮС – загально­­ зміцнювальний і тонізуючий засіб, для підвищення розумової та фізичної працездатності та сексуальної активності. Сприяє підвищенню рівня оксиду азоту та посилює кровообіг, покращує пам'ять, зміцнює імунну систему.

ТОТАЛЬНА ПІДТРИМКА НЕРВОВОЇ СИСТЕМИ ТА СЕРЦЕВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

ДІЯ: НЕЙРО-МІО АКТИВУЮЧА, ПСИХОСТАБІЛІЗУЮЧА ТА АДАПТОГЕННА

Функціональні властивості складових компонентів

Родіола рожева (Золотий корінь) – володіє стимулюючою дією, посилює загальну опірність організму, протидіє стресам, допомагає відновленню сил після перенесених захворювань. Завдяки прийому рожевої родіоли нормалізується кров'яний тиск, робота печінки, активізується процес регенерації тканин, стабілізується робота органів шлунково-кишкового тракту, виводяться токсини, заспокоюється нервова система і швидше долаються психічні розлади.

Женьшень – стимулює роботу нервової системи, підвищує тонус організму, покращує мозкову діяльність і підвищує працездатність. Нормалізує артеріальний тиск і знижує рівень цукру в крові. Знімає стрес, заспокоює і допомагає боротися з хронічною втомою, депресивними станами і неврозами.

Лимонник (Шизандра) – лимонник часто використовують, щоб допомогти організму оптимально функціонувати під час стресу. Лимонник є джерелом органічних кислот, мінеральних солей, дубильних й тонізуючих речовин, вітамінів А і Е, ефірної олії, стабілізує рівень цукру в крові та розширяє периферичні кровоносні судини. Лимонник покращує спортивні результати, знижує вразливість до сезонних спалахів грипу.

Гарцинія камбоджійська – застосовується в разі ожиріння, для зниження апетиту, для нормалізації обміну речовин, за наявності глистів, знижує рівень холестерину в крові та запобігає його утворенню. Допомагає прискорювати обмінні процеси та метаболізм. Блокує процес синтезу жирів, що згодом мінімізує відкладення жирових клітин. Основною активною речовиною гарцинії камбоджійської є гідроксилимонна кислота (ГКЛ). Саме вона сприяє пригніченню апетиту та зниженню ваги.

Елеутерокок колючий – підвищує працездатність організму, допомагає впоратися з млявістю, неуважністю, підвищує витривалість та працездатність при синдромі хронічної втоми і перевтомі. У разі підвищених фізичних навантажень, що супроводжуються стресом, прекрасно відновлює сили. Рекомендується в разі важкої та виснажливої роботи, під час стресів і тяжкості проблем, коли не вистачає сил і витривалості, під час похмілля, в разі безсоння та нестачі сну. Будучи універсальним засобом для будь-якого віку, він значно підвищує працездатність та імунітет.

Гінкго білоба – посилює кровообіг завдяки зниженню в'язкості крові, покращує пластичність нейронів і захищає їх від окислювального стресу, підтримує функції мітохондрій та енергетичний обмін. Стимулює пам'ять, покращує слух, зір, мовленнєві та рухові функції, зменшує стомлюваність під час розумових навантажень, підвищує гостроту мислення і концентрацію уваги. Гінкго білоба має судинорозширювальну дію. Сприяє нормалізації артеріального тиску, прискорює відновлювальні процеси в мозку після травм та інсульту, знижує рівень холестерину в крові, сприяє зниженню внутрішньочерепного тиску, чинить протинабрякову дію.

Ашваганда – дозволяє взяти під контроль надмірну метушливість, неуважність, виснажливу безладність думок, безконтрольність емоційних реакцій на зовнішні подразники, є потужним антиоксидантом, який успішно нейтралізує негативну дію вільних радикалів на клітину та перешкоджає передчасному старінню організму, а також володіє протизапальною дією та є ефективною при артритах, підвищеному тиску та діабету.

Цистанхе тубулоза (Женьшень пустелі) – відновлює після хвороб, усуває занепад сил. Відмінно тонізує, підвищує працездатність і знижує вплив стресу на організм. Покращує пам'ять, уповільнює процес старіння гіпофіза, гонад, вилочкової залози, підвищує фізичну та розумову працездатність. Підвищує витривалість і зменшує втому в разі сексуального виснаження. Підвищує м’язові запаси глікогену, зменшує після тренування руйнування м’язових білків, покращує синтез РНК і ДНК у печінці та селезінці. Знижує рівень жиру в крові, запобігає атеросклерозу, тромбозу, зменшує периферичний опір судин, розширює периферичну судину, захищає печінку і ліквідує жир у печінці.

Гуарана – покращує пам'ять, стимулює роботу головного мозку, а також запобігає розвитку атеросклерозу, підвищує здібності прискорювати набір м'язової маси, поліпшує лібідо і потенцію; підвищує концентрацію і гостроту пам'яті. Вона незамінна в боротьбі з хронічною втомою та апатією. Гуарана покращує обмін речовин в організмі, виводить токсини і зайву рідину, а також зменшує відчуття голоду.

Мукуна пекуча (Капікачху) – підвищує рівень дофаміну, збільшує концентрацію тестостерону в організмі, сприятливо впливаючи на фертильність у чоловіків, мінімізує шанс прояву дестабілізації когнітивних функцій, відновлює рівень серотоніну, антидепресант, релаксант, адаптоген, підвищує сексуальний потяг і секрецію тестостерону, підвищує чуттєві насолоди та потенцію, омолоджує, покращує якість сну.

Горянка (Епімедіум) – потужний природний компонент для підтримки жіночого та чоловічого статевого здоров'я. Він допомагає досягти внутрішнього балансу і гармонії, а також істотно підвищити сексуальну активність. Поліпшує фізичний та емоційний стан, а також відкриває нові можливості для повноцінного та щасливого життя.

Заманиха (Ехінопанакс) – має тонізуючу, стимулюючу, адаптогенну, протидіабетичну та протизапальну дію на організм. Використовується при астенії, депресії, гіпотонії.

Аралія – підвищує фізичну та розумову працездатність, нормалізує сексуальні функції. Аралію застосовують при надмірної стомлюваності, депресивного стану.

Якірці – збільшують жовчовиділення, посилюють перистальтику кишечника, знижують рівень холестерина у крові, знижують артеріальній тиск та частоту пульсу, підвищує скорочувальну здатність міокарда, покращують коронарний кровообіг, мають антикоагулянтні властивості, діуретичний ефект. Екстракт якірців має також імуномодулюючі властивості, надає сприятливий вплив на статеву функцію у чоловіків (підвищує потенцію, стимулює сперматогенез),покращують рухливість сперматозоїдів, допомагають при фрігідності.

Рекомендації щодо застосування:

Рекомендується як загально зміцнювальний і тонізуючий засіб, для підвищення розумової та фізичної працездатності та сексуальної активності.

Рекомендовано вживати у таких випадках, де потрібно:

  • впоратися зі стресом;
  • покращити загальний настрій і роботу мозку; покращити пам'ять і концентрацію уваги;
  • підвищити розумову працездатність людини;
  • зменшити стомлюваність під час фізичного навантаження;
  • підсилити гостроту зору і покращити слух;
  • підвищити сексуальну активність та витривалість;
  • покращити загальний стан здоров'я; покращити і зміцнити імунну систему
  • Характеристики

    Застосування
    • Вживати дорослим по 1 капсулі 1-2 рази на добу під час їжі. Капсули ковтати, не розжовуючи, запивати достатньою кількістю рідини. Термін вживання: не обмеженний.
    Країна-виробник
    • Україна
    Дивитися всі характеристики →

    Додати відгук до товару

    Оцініть товар
    • Погано
    • Так собі
    • Нормально
    • Добре
    • Чудово
    Додайте відео
    Додавайте до 5 відео з Youtube

    Додайте фото

    Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

    Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

    Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами