Капсули ДЕТОКС НОРМОХЕЛС Heltec 30 шт

Код:  442903118

Капсули ДЕТОКС НОРМОХЕЛС Heltec 30 шт

Код:  442903118

Є в наявності

350

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

ДЕТОКС НОРМОХЕЛС – завдяки спеціально підібраному складу забезпечує детоксикацію організму від шкідливих і токсичних речовин, для підтримання оптимального здоров'я та гарного самопочуття.

ТОТАЛЬНА ПІДТРИМКА КИШКІВНИКА, ПЕЧІНКИ ТА СЕРЦЕВО-СУДИННОЇ СИСТЕМ

ДІЯ: КОМПЛЕКС ДЛЯ КОМБІНОВАНОЇ ДЕТОКСИКАЦІЇ ТА ПІДТРИМКИ ОПТИМАЛЬНОГО ФУНКЦІОНУВАННЯ ОРГАНІЗМУ

Функціональні властивості складових компонентів

Яблучний пектин – є ентеросорбентом, детоксикантами, та пробіотиком. Його називають "санітаром організму", оскільки він "вбирає" у себе токсичні речовини, важкі метали (свинець, ртуть, стронцій), холестерин і більшість канцерогенів і виводить їх з організму стимулює ріст дружньої мікрофлори кишечника. Будучи розчинними волокнами, пектин поглинає холестерин, уповільнює всмоктування харчових жирів і виводить їх з організму. Не маючи калорійності й водночас збільшуючись в об'ємі, клітковина надає відчуття ситості, що сприяє зниженню ваги. Знижує рівень цукру в крові. Уповільнює всмоктування простих вуглеводів і жирів, що сприяє нормалізації рівня глюкози крові та відновленню чутливості тканин до інсуліну. Підтримує імунну систему. Захищає організм від дії вільних радикалів.

Корінь лопуха – володіє дезінтоксикаційним ефектом, очищає кров (зв'язує вільний аміак та інші токсичні продукти в крові і виводить через нирки та печінку). Екстракт лопуха містить полісахарид інулін, протеїни, олії, мікроелементи: мідь, титан, бор, марганець, цинк, ванадій і залізо. Посилює антитоксичну функцію печінки. Показаний для профілактики й посилення терапії в разі отруєнь різними токсичними речовинами, у разі похмільного синдрому; порушення жирового, вуглеводного та водно-мінерального обмінів; у разі захворювань травного тракту, опорно-рухового апарату, за фурункульозу, гнійних ран, опіків, алергійних захворювань шкіри, за інфекційних захворювань, що супроводжуються пропасницею, як жарознижувальний засіб. Покращує склад крові, очищає лімфу, виявляє антибактеріальну активність, стимулює ріст корисної мікрофлори в кишечнику. Є відомості, що препарати лопуха ефективні під час лікування злоякісних новоутворень.

Альфа-ліпоєва кислота – супер-антиоксидант, що захищає нерви та клітини організму, значно зменшує мітохондріальне зношування та підвищує рівень енергії, зменшує запалення, ендотеліальну дисфункцію апоптоз, поліпшує кровообіг, метаболічні процеси. Антиоксидантна дія ліпоєвої кислоти реалізується двома способами: безпосередньо за рахунок нейтралізації вільних радикалів, а також шляхом стимулювання вироблення в організмі глутатіону – потужного природного антиоксиданту з детоксикаційними властивостями. Завдяки антиоксидантним властивостям, запобігає старінню клітин і підтримує оптимальне функціонування серця, печінки та мозку. Каталізує окиснювальне декарбоксилювання а–кетокислот, що запобігає накопиченню молочної кислоти при фізичних нагрузках та закисленню крові. Володіє хелатуючою властивістю– може з'єднуватися з токсичними металами (ртуть, миш'як, залізо) і виводити їх з організму.

Бурштинова кислота – нормалізує обмінні процеси і прискорює процес виведення токсичних речовин, у тому числі алкоголю, допомагає у відновленні нормального функціонування головного мозку, захищає організм від негативного впливу з боку довкілля, підвищує стійкість організму до кисневого голодування, покращує загальний стан багатьох внутрішніх органів і систем людини, уповільнює старіння нервової системи та запобігає розвитку різних патологічних процесів, сприяє збільшенню енергетичних запасів організму і покращує самопочуття.

Лецитин соняшниковий – натуральний продукт, набір фосфоліпідів рослинного походження. Фосфоліпіди найбільше задіяні у формуванні структур клітинних мембран, вони роблять їх більш рухливими, еластичними, що профілактує серцево-судинні захворювання та атеросклероз, допомагає при жировій дегенерації печінки різної етіології, гострому і хронічному гепатиті, цирозі печінки, алкогольних, харчових лікарських та променевих отруєннях та ураженнях печінки. Приводить у норму травну та репродуктивну систему.

Лакриця (Солодка гола) – посилює дренаж лімфи, нормалізує роботу щитовидної залози, допомагає у корекції травних патологій, нормалізує обмін речовин, усуває проблеми з кишечником та сечостатевою сферою, посилює секрецію залозистого апарату. Ця дія зумовлена вмістом у сировині сапонінів, які чинять відхаркувальну, пом'якшувальну та обволікальну дію. Лакрицю застосовують при хронічних інтоксикаціях, гіперацидних гастритах, виразковій хворобі шлунка та дванадцятипалої кишки, бронхіальній астмі, нейродермітах, алергічних і професійних дерматитах, екземі, ревматизмі, подагрі, геморої.

Рекомедується вживати для:

  • посиленню лімфатичного дренажу, посиленню процесів детоксикації в організмі, виведення шкідливих речовин, алкоголю та після тривалого лікування хіміо- та променевої терапії;
  • підвищення почуття бадьорості, енергії та благополуччя;
  • підтримання здорового обміну речовин в організмі, омолодженю;
  • підтримки здоров’я печінки;
  • підтримки здоров'я серцево-судинної системи, зміцнення стінки судин, поліпшення мікроциркуляції, зменшення тромбоутворення;
  • скорочення періоду одужання після важких захворювань;
  • підтримки регулювання гормонального балансу;
  • підтримки функції суглобів;
  • запобіганню запальним захворюванням та алергії;
  • нормалізації мікробіоти кишківника.
  • Характеристики

    Склад
    • 1 капсула тверда містить:Пектин яблучний 200 mg (мг)Корінь лопуха 50 mg (мг)Альфа-липоєва кислота 25 mg (мг)Бурштинова кислота 25 mg (мг)Лакриця 25 mg (мг)Лецитин соняшниковий 25 mg (мг)Допоміжні речовини: діоксид кремнію
    Країна-виробник
    • Україна
    Дивитися всі характеристики →

    Додати відгук до товару

    Оцініть товар
    • Погано
    • Так собі
    • Нормально
    • Добре
    • Чудово
    Додайте відео
    Додавайте до 5 відео з Youtube

    Додайте фото

    Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

    Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

    Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами