Капсули ФЕМІНАХЕЛС Heltec 30 шт

Код:  442903124

Капсули ФЕМІНАХЕЛС Heltec 30 шт

Код:  442903124

Є в наявності

350

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

ФЕМІНАХЕЛС – комбінація активних природних сполук, що складається з необхідних вітамінів, мінералів, антиоксидантів для жінок. Унікальна рецептура забезпечує цілеспрямовану підтримку жіночого здоров'я та привабливості. Рекомендується як загально зміцнювальний, тонізуючий, стабілізуючий емоціональну та гормональну сферу засіб.

ТОТАЛЬНА ПІДТРИМКА ЖІНОЧОГО ЗДОРОВ'Я ТА ПРИВАБЛИВОСТІ

ДІЯ: ЗАГАЛЬНОЗМІЦНЮВАЛЬНА, ТОНІЗУЮЧА, СТАБІЛІЗУЮЧА ЕМОЦІОНАЛЬНУ ТА ГОРМОНАЛЬНУ СФЕРУ 

Функціональні властивості складових компонентів

Пустирник серцевий (Левовий хвіст) – допомагає зняти напругу і заспокоїтися за емоційних стресів, налагодити повноцінний нічний сон, сприяє зниженню артеріального тиску в разі гіпертензії, сповільнює ритм і посилює силу серцевих скорочень у разі вегетосудинних порушень. Крім цього, він регулює менструальний цикл, покращує травлення.

Ашваганда – дає змогу взяти під контроль надмірну метушливість, неуважність, безладність думок, що виснажує, безконтрольність емоційних реакцій на зовнішні подразники, є потужним антиоксидантом, який успішно нейтралізує негативну дію вільних радикалів на клітину і перешкоджає передчасному старінню організму. Рослина має протизапальну дію й ефективна під час лікування запальних захворювань у суглобах, артриту, підвищеного тиску та діабету.

Розмарин лікарський – допомагає нормалізувати менструальний цикл і позбутися болю під час критичних днів. Розмарин нормалізує гормональний фон, тому допомагає знизити стрес і поліпшити настрій жінки, стимулює роботу травного тракту, лікує захворювання серця і судин, а також допомагає в постінфарктному стані, посилює скорочення серця, має жовчогінну й тонізуючу дію.

Звіробій звичайний – активно сприяє відновленню функцій нервових волокон, заспокоює нерви, знімає напругу, надає сили. Його успішно застосовують для полегшення ПМС, у разі клімаксу в жінок, від неврозів, особливо складних, що супроводжуються головним болем і безсонням. Звіробій застосовується для лікування реактивних та ендогенних депресій, тривожних станів та порушень сну. Завдяки вітамінам групи B рослина має седативну дію, покращує роботу нервової системи, при цьому гіперицин у його складі підвищує рівень дофаміну. До складу звіробою входять фітонциди, токоферол, каротин, аскорбінова та нікотинова кислоти, дубильні речовини та рутин, завдяки йому ця трава використовується при запальних процесах шкірних покривів, вугріях та акне.

Пасифлора (Страстоцвіт) – ефективна від депресії та в разі стресу, підвищеної нервозності та збудливості, відчуття тривоги, зниження працездатності, розладів сну, знімає підвищену дратівливість, сприяє нормалізації серцебиття, допомагає покращити емоційний та фізіологічний стан у жінок у клімактеричний період.

Гарцинія камбоджійська – блокує процес синтезу жирів, що згодом мінімізує відкладення жирових клітин. Знижує рівень холестерину в крові та запобігає його утворенню. Допомагає прискорювати обмінні процеси та метаболізм. Стимулює вироблення серотоніну – гормону радості.

Левзея (Рапонтикум сафралоподібний) – відмінно тонізує організм, надаючи життєвої енергії, підвищує працездатність і знижує вплив стресу на організм. Покращує пам'ять, підвищує фізичну та розумову працездатність, відновлює після хвороб, застуди, гіпертермії, усуває занепад сил. Підвищує лібідо жінки та усуває причину його ослаблення. Також зменшує прояви клімаксу.

Аралія маньчжурська – підвищує фізичну та розумову працездатність, нормалізує сексуальні функції. Аралію застосовують при надмірної стомлюваності, депресивному стані, після грипозної астенії, при цукровому діабеті, при фізичної та розумової перевтомі.

Заманиха (Ехінопанакс) – допомагає жінці в разі сезонних розладів, головного болю, знімає роздратованість, апатичність. Використовується при астенії, депресії, гіпотонії, у разі дисфункцій статевої системи, порушенні сну, втоми. Має тонізуючу, стимулюючу, адаптогенну, протидіабетичну, протизапальну дію на організм.

Солодка гола (лакриця) – нормалізує роботу щитовидної залози, допомагає у корекції травних патологій, нормалізує обмін речовин, усуває проблеми з кишечником та сечостатевою сферою. Нормалізує менструальний цикл у жінок. У корені солодки присутній фітоестроген, за своїм складом він ідентичний зі статевими гормонами жінки. За нестачі цієї речовини можна мати великі проблеми із сечостатевою та репродуктивною системою.


Рекомендації щодо застосування:

«Фемінахелс» комбінація активних природних сполук, що складається з необхідних вітамінів, мінералів, антиоксидантів для жінок. Унікальна рецептура забезпечує цілеспрямовану підтримку жіночого здоров'я та привабливості. Рекомендується як загально зміцнювальний, тонізуючий, стабілізуючий емоціональну та гормональну сферу засіб у таких випадках:

  • стрес, психоемоційне напруження, депресія, розлади сну, втома, астенія, гіпотонія, занепад сил, порушення пам'яті і концентрації уваги;
  • підвищені фізичні та розумові навантаження;
  • дисфункції статевої системи, порушення менструального циклу, ПМС, клімактеричні розлади;
  • порушення функції щитовидної залози;
  • дисфункції травневої та сечостатевої систем;
  • незбалансоване харчування;
  • порушення обмінних процесів, ожиріння, цукровий діабет;
  • запальні процеси шкірних покривів, вугрі та акне;
  • зниження імунітету.
  • Характеристики

    Застосування
    • Вживати дорослим по 1 капсулі 1-2 рази на добу під час їжі. Капсули ковтати, не розжовуючи, запивати достатньою кількістю рідини. Термін вживання: не обмеженний.
    Країна-виробник
    • Україна
    Дивитися всі характеристики →

    Додати відгук до товару

    Оцініть товар
    • Погано
    • Так собі
    • Нормально
    • Добре
    • Чудово
    Додайте відео
    Додавайте до 5 відео з Youtube

    Додайте фото

    Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

    Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

    Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами