Капсули АЛКО НОРМОХЕЛС Heltec 30 шт

Код:  442903127

Капсули АЛКО НОРМОХЕЛС Heltec 30 шт

Код:  442903127

Є в наявності

425

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

АЛКО НОРМОХЕЛС – забезпечує комплексний вплив на прискорення виведення алкоголю та продуктів його розпаду, шлаків і токсинів із організму та відновлення оптимального здоров'я та гарного самопочуття після алкогольної, або будь якої, іншої інтоксикації, та при постійному прийомі алкоголя.

ТОТАЛЬНА ПІДТРИМКА МОЗКУ, ПЕЧІНКИ ТА СЕРЦЕВО-СУДИННОЇ СИСТЕМ

ДІЯ: ЗНЯТТЯ ГОСТРОЇ ТА ХРОНІЧНОЇ АЛКОГОЛЬНОЇ ІНТОКСИКАЦІЇ ТА ПОХМІЛЬНОГО СИНДРОМУ

Функціональні властивості складових компонентів

Ацерола/барбадоська вишня – має антиоксидантну, тонізуючу та відновлювальну дію, має необхідні нашому організму мікроелементи. Зокрема, барбадоська вишня містить:

  • Аскорбінову кислоту, яка позитивно впливає на стан імунної системи людини.
  • Ретинол, він же вітамін А. Необхідний для профілактики пошкодження зорових рецепторів.
  • Багато вітамінів групи B для покращення роботи нервової системи.
  • Калій, кальцій, фосфор та деякі інші мінерали для підтримки серця, судин, та дезінтоксикації.
  • Завдяки такому поєднанню вітамінів і мікроелементів, ацерола допомагає нашому організму боротися зі згубним впливом вільних радикалів та алкогольною інтоксикацією.

    Бурштинова кислота – нормалізує обмінні процеси і прискорює процес виведення токсичних речовин, у тому числі алкоголю, допомагає у відновленні нормального функціонування головного мозку, захищає організм від негативного впливу з боку довкілля, підвищує стійкість організму до кисневого голодування, покращує загальний стан багатьох внутрішніх органів і систем людини, сприяє збільшенню енергетичних запасів організму і покращує самопочуття

    Дигідро-кверцетин – природний біофлавоноїд, є одним з найпотужніших антиоксидантів, блокує вільні радикали і захищає від окислення всі клітини організму, чинить детоксикуючу дію, нормалізує функції мітохондрій і стан клітинних мембран, покращує кровообіг та енергозабеспечення кардіоміоцитів, має виражений кардіопротекторний ефект, сприяє зміцненню судинної стінки, поліпшує мікроциркуляцію та запобігає небезпечному тромбоутворенню, підтримує в нормі тонус бронхіальної стінки і нормальну прохідність бронхів, а також поліпшує легеневий кровотік.

    Лецитин соняшниковий – натуральний продукт, набір фосфоліпідів рослинного походження. Фосфоліпіди найбільше задіяні у формуванні структур клітинних мембран, вони роблять їх більш рухливими, еластичними, допомагає при жировій дегенерації печінки різної етіології, гострому і хронічному гепатиті, цирозі печінки, алкогольних, харчових та лікарськіх отруєннях та ураженнях печінки. Приводить у норму травну та репродуктивну систему.

    Альфа-ліпоєва кислота – супер-антиоксидант, що захищає нерви та клітини організму, значно зменшує мітохондріальне зношування та підвищує рівень енергії, зменшує запалення, ендотеліальну дисфункцію, апоптоз, поліпшує кровообіг, метаболічні процеси. Антиоксидантна дія ліпоєвої кислоти реалізується двома способами: безпосередньо за рахунок нейтралізації вільних радикалів, а також шляхом стимулювання вироблення в організмі глутатіону - потужного природного антиоксиданту з детоксикаційними властивостями. Завдяки антиоксидантним властивостям, підтримує оптимальне функціонування серця, печінки та мозку. Володіє хелатуючою властивістю – може з'єднуватися з токсичними металами (ртуть, миш'як, залізо) і виводити їх з організму.

    Рекомендації щодо застосування:

    «Алко Нормохелс» забезпечує комплексний вплив на прискорення виведення алкоголю та продуктів його розпаду, шлаків і токсинів з організму та відновлення оптимального здоров'я та гарного самопочуття після алкогольної, або будь якої, іншої інтоксикації, та при постійному прийомі алкоголя.

    Рекомедується вживати для:

  • посиленню процесів детоксикації в організмі, виведення шкідливих речовин, алкоголю та тощо;
  • зняття похмільного синдрома;
  • підвищення почуття бадьорості, енергії та благополуччя;
  • підтримки здоров’я печінки;
  • підтримки здоров’я мозока та неврологічних функцій;
  • підтримки здоров'я серцево-судинної системи, зміцнення стінки судин, поліпшення мікроциркуляції, зменшення тромбоутворення;
  • підтримання здорового обміну речовин в організмі;
  • скорочення періоду одужання після важких захворювань.
  • Характеристики

    Склад
    • 1 капсула тверда міститьАцерола/барбадоська вишня 50 mg (мг)Бурштинова кислота 50 mg (мг)Дигідро-кверцитин 25 mg (мг)Лецитин соняшниковий 25 mg (мг)Альфа-ліпоєва кислота 25 mg (мг)Допоміжні речовини: діоксид кремнію
    Країна-виробник
    • Україна
    Дивитися всі характеристики →

    Додати відгук до товару

    Оцініть товар
    • Погано
    • Так собі
    • Нормально
    • Добре
    • Чудово
    Додайте відео
    Додавайте до 5 відео з Youtube

    Додайте фото

    Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

    Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

    Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами