Капсули ГАСТРОХЕЛС Heltec 30 шт

Код:  442903133

Капсули ГАСТРОХЕЛС Heltec 30 шт

Код:  442903133

Є в наявності

350

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

ГАСТРОХЕЛС – призначений для підтримки здоров'я шлунково-кишкового тракту. Спеціально підібраний склад забезпечує комплексний вплив на травну систему, допомагаючи впоратися з різними проблемами.

ТОТАЛЬНА ПІДТРИМКА ШЛУНКОВО-КИШКОВОГО ТРАКТУ

Функціональні властивості складових компонентів

Сигізіум ароматний (Гвоздика) – допомагає налагодити травлення і поліпшити апетит, полегшити стан у разі діареї та метеоризму, боротися з паразитами в кишечнику, допомагає послабити шлункові та кишкові болі, спазми, нудоту, блювоту, поліпшити самопочуття в разі гіпертонії, захворювань суглобів, невралгії;

Гарцинія камбоджійська – застосовується в разі проблем із травною системою, як засіб активації її діяльності, в разі ожиріння, для зниження апетиту, для нормалізації обміну речовин, за наявності глистів, а також у разі дизентерії, знижує рівень холестерину в крові та запобігає його утворенню. Допомагає прискорювати обмінні процеси та метаболізм, блокує процес синтезу жирів, що згодом мінімізує відкладення жирових клітин. Основною активною речовиною гарцинії камбоджійської є гідроксилимонна кислота (ГКЛ). Саме вона сприяє пригніченню апетиту та зниженню ваги.

Корінь лопуха – коріння містить ефірну олію, інулін, жирні кислоти, ситостерин і стигмастерин,

застосовують у разі хвороб нирок і жовчного міхура, болю в суглобах, розладів кишківника (запорів), цукрового діабету. Є відомості, що препарати лопуха ефективні в разі лікування злоякісних новоутворень.

Імбир лікарський – застосовують у разі виразкової хвороби шлунка, для підвищення апетиту і поліпшення травлення, атеросклерозу, порушення жирового і холестеринового обміну, для нормалізації стану кровоносних судин. Крім того, імбир є імуномодулятором, що використовується під час профілактики застудних захворювань.

Лакриця (солодка гола) – посилює секрецію залозистого апарату, у зв'язку з чим вона входить до складу відхаркувальних, сечогінних і проносних засобів. Ця дія зумовлена вмістом у сировині сапонінів, які чинять відхаркувальну, пом'якшувальну та обволікальну дію. Лакрицю застосовують при гіперацидних гастритах, виразковій хворобі шлунка та дванадцятипалої кишки, бронхіальній астмі, нейродермітах, алергічних і професійних дерматитах, екземі, ревматизмі, подагрі, геморої.

Перстач білий – застосовують у разі виразкової хвороби шлунка та дванадцятипалої кишки, колітів, ентероколітів, дизентерії, шлунково-кишкових кольок, діареї; у разі захворювань печінки.

Куркумін – активує виробництво антиоксидантних ферментів у клітинах організму, що в результаті знижує дію вільних радикалів, природний імуномодулятор: комплексно підвищує опірність організму, оскільки є адаптогеном, протизапальний засіб: пригнічує молекули, що беруть участь у запальних процесах, і регулює ферменти, пов'язані із запаленням; онкопротектор: викликає загибель ракових клітин. Крім того, куркумін допомагає мозковій діяльності, застосовується при інсульті, хворобі Паркінсона, Альцгеймері (сприяє зростанню нейронів і захищає наявні нейронні зв'язки), знижує рівень холестерину та цукру в крові.

Піперин – позитивно впливає на загальний стан організму, очищає шлунково-кишковий тракт від токсинів і шлаків, сприяє розрідженню крові, зниженню холестерину, заряджає енергією, додає сил.

Ромашка обдерта – чинить протизапальну, кровоспинну, антисептичну, слабку в'яжучу, болезаспокійливу, седативну, протисудомну, потогінну і жовчогінну дію.

Горець пташиний – застосовують у разі ожиріння, розладів травного тракту та хвороб сечового міхура, захворювань дихальних шляхів, бронхіальної астми, кашлюку, туберкульозу, хрипоти, у разі нервового виснаження та слабкості, головного болю, лихоманки, ревматизму.

Рекомендації щодо застосування:

  • виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки;
  • коліти, ентероколіти;
  • дизентерія, діарея;
  • шлунково-кишкові коліки;
  • захворювання печінки та жовчного міхура;
  • порушення імунітету;
  • порушення травлення;
  • збільшення рівню холестерину;
  • порушення засвоєння поживних речовин.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами