Капсули ЛІМФОХЕЛС Heltec 30 шт

Код:  442903136

Капсули ЛІМФОХЕЛС Heltec 30 шт

Код:  442903136

Є в наявності

350

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

ЛІМФОХЕЛС – призначений для очищення лімфи та поліпшення функціонування лімфатичної системи. Містить інгредієнти, які сприяють очищенню лімфи від шкідливих і токсичних речовин. Спеціально підібраний склад забезпечує комплексний вплив на лімфатичну систему і організм для підтримання оптимального здоров'я та гарного самопочуття.

ТОТАЛЬНА ПІДТРИМКА ЛІМФАТИЧНОЇ СИСТЕМИ

ДІЯ: ДЕТОКСИКАЦІЙНА, АНТИАТЕРОСКЛЕРОТИЧНА, ЛІМФООЧИЩУВАЛЬНА, ЛІМФОДРЕНАЖНА

Функціональні властивості складових компонентів

Корінь лопуха – володіє дезінтоксикаційним ефектом, очищає кров (зв'язує вільний аміак та інші токсичні продукти в крові і виводить через нирки та печінку). Екстракт лопуха містить полісахарид інулін, протеїни, олії, мікроелементи: мідь, титан, бор, марганець, цинк, ванадій і залізо. Посилює антитоксичну функцію печінки. Показаний для профілактики й посилення терапії в разі отруєнь різними токсичними речовинами, у разі похмільного синдрому; порушення жирового, вуглеводного та водно-мінерального обмінів; у разі захворювань травного тракту, опорно–рухового апарату, за фурункульозу, гнійних ран, опіків, алергійних захворювань шкіри, за інфекційних захворювань, що супроводжуються пропасницею, як жарознижувальний засіб. Покращує склад крові, очищає лімфу, виявляє антибактеріальну активність, стимулює ріст корисної мікрофлори в кишечнику. Є відомості, що препарати лопуха ефективні під час лікування злоякісних новоутворень.

Лакриця (Солодка гола) – посилює дренаж лімфи, нормалізує роботу щитовидної залози, допомагає у корекції травних патологій, нормалізує обмін речовин, усуває проблеми з кишечником та сечостатевою сферою посилює секрецію залозистого апарату. Ця дія зумовлена вмістом у сировині сапонінів, які чинять відхаркувальну, пом'якшувальну та обволікальну дію. Лакрицю застосовують при хронічних інтоксикаціях, гіперацидних гастритах, виразковій хворобі шлунка та дванадцятипалої кишки, бронхіальній астмі, нейродермітах, алергічних і професійних дерматитах, екземі, ревматизмі, подагрі, геморої.

ЕДТА – комплекс, який використовують для хелатотерапії – виведення різних токсичних і радіоактивних металів з організму, та який застосовується при всіх видах патологій, пов'язаних із кальцій-надмірними станами, перешкоджає відкладенню холестерину і відновлює його рівень у крові, знижує кров'яний тиск, дозволяє уникнути ангіопластики, пригнічує небажані побічні ефекти деяких серцевих препаратів, видаляє кальцій з холестеринових бляшок, розчиняє тромби і робить кровоносні судини еластичними, відновлює силу серцевого м'яза і покращує функції серця, збільшує внутрішньоклітинний вміст калію, регулює мінеральний обмін, відновлює варикозні вени, розчиняє катаракту, усуває захворювання сітківки і знижує потребу в інсуліні у діабетиків, усуває пігментацію шкіри, застосовується при наслідках інсульту, корисний при лікуванні хвороби Альцгеймера, артрозах, атеросклерозі, нирково-кам'яної хвороби ,перешкоджає виникненню раку, покращує пам'ять та виявляє безліч інших позитивних ефектів. Деякі фахівці навіть пропонують ЕДТА-хелатотерапію як ефективну альтернативу коронарного шунтування.

Рекомендації щодо застосування:

  • виведення шкідливих речовин;
  • видаленню токсичних металів із тканин та органів;
  • посиленню лімфатичного дренажу і процесів детоксикації в організмі, зменшенню лімфатичних вузлів;
  • стимуляції кровотворення, зміцненню стінки судин, підвищенню їх еластичності;
  • зменшення набрякливісті і тромбоутворення;
  • підвищення почуття бадьорості, енергії та благополуччя;
  • підтримки здоров'я серцево–судинної системи та кісток;
  • зменшення прискоренного процесу старіння;
  • підтримання здорового обміну речовин в організмі, омолодженню;
  • підтримання здорового мозока та неврологічних функцій;
  • скороченню періоду одужання після важких захворювань.

Характеристики

Склад
  • 1 капсула тверда містить:Корінь лопуха 150 mg (мг)Лакриця 150 mg (мг)ЕДТА 100 mg (мг)Допоміжні речовини: діоксид кремнію
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами