Капсули ЦЕРЕБРОХЕЛС Heltec 30 шт

Код:  442933922

Капсули ЦЕРЕБРОХЕЛС Heltec 30 шт

Код:  442933922

Є в наявності

350

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

ЦЕРЕБРОХЕЛС – дієтична добавка рекомендована як додаткове джерело активних природних сполук з нейроактивуючою, нейропротекторною, нейрорегенераторною, нейростабілізуючою та адаптогенною дією.

ТОТАЛЬНА ПІДТРИМКА ПАМ'ЯТІ ТА РОБОТИ МОЗКУ

ДІЯ: НЕЙРОАКТИВУЮЧА, НЕЙРОПРОТЕКТОРНА, НЕЙРОРЕГЕНЕРАТОРНА, НЕЙРОСТАБІЛІЗУЮЧА ТА АДАПТОГЕННА

Функціональні властивості складових компонентів

Готу Кола - сприяє зміцненню пам'яті, покращує мозковий кровообіг і постачання мозку киснем, тим самим підвищує розумові здібності, прискорює процеси мислення, знімає головний біль, перешкоджає старінню. У наслідок застосування препарату функції нервової системи та клітин головного мозку відновлюються, надається заспокійлива дія у разі тривоги та стресу, покращується сон. Доведено що Готу Кола має позитивну дію при хворобі Альцгеймера.

Гінкго білоба – покращує мозковий кровообіг, сприяє збільшенню швидкості передавання нервових імпульсів, покращує синтез і обіг нейромедіаторів. Стимулює пам'ять, покращує слух, зір, мовні та рухові функції, зменшує стомлюваність під час розумових навантажень, підвищує гостроту мислення та концентрацію уваги. Гінкго білоба має судинорозширювальну дію, сприяє зниженню артеріального тиску, прискорює відновлювальні процеси в мозку після травм та інсульту, знижує рівень холестерину в крові, сприяє зниженню внутрішньочерепного тиску, чинить протинабрякову дію.

Брахмі – рослинний екстракт сприяє омолодженню мозкових і нервових клітин, що забезпечує довголіття. Підтримує розвиток інтелекту, гостроту мислення і ясність розуму, подовжує життя мозкових клітин, збільшує концентрацію уваги, збільшує тривалість життя, надає сили в старості, тонізує, покращує пам'ять і швидкість обробки візуальної інформації. Знижує вікову чутливість, зміцнює імунну систему. Активізує обмін речовин, покращує фізіологічні процеси, що відповідають за релаксацію. Зміцнює нервові клітини, усуває відчуття тривожності та заспокоює.

Розмарин лікарський – розмарин містить карнозинову кислоту, яка захищає мозок від нейродегенерації. Він уповільнює процеси старіння мозку і запобігає хворобі Альцгеймера та інсультам. Активні речовини розмарину здатні поліпшити когнітивні функції, такі як пам'ять, здатність до навчання і зосередженість.

Левзея – у медицині кореневища левзеї (як у вигляді рослинної сировини, так і екстракту з неї, що містить екдистен) використовують як загальнозміцнювальний та адаптогенний лікарський засіб. Екстракт левзеї показано при астенії, фізичної та розумової перевтоми, зниженні потенції, у період реконвалесценції.

Цистанхе тубулоза (Женьшень пустелі) - відновлює після хвороб, усуває занепад сил. Відмінно тонізує, підвищує працездатність і знижує вплив стресу на організм. Покращує пам'ять, уповільнює процес старіння гіпофіза, гонад, вилочкової залози, підвищує фізичну та розумову працездатність. Підвищує витривалість і зменшує втому в разі сексуального виснаження. Підвищує м’язові запаси глікогену, зменшує після тренування руйнування м’язових білків, покращує синтез РНК і ДНК у печінці та селезінці. Активує надниркові залози синтезувати корковий гормон і викликати синтез ДНК, нормалізує вміст нуклеїнової кислоти в печінці та селезінці. Знижує рівень жиру в крові, запобігає атеросклерозу, тромбозу, зменшує периферичний опір судин, розширює периферичну судину, захищає печінку і ліквідує жир у печінці.

Мукуна пекуча – використовується для покращення розумової активності. Також її застосовують при депресіях, нервових розладах, хворобі Паркінсона. Має властивості афродизіаку, підвищує лібідо у чоловіків і жінок. Застосовується при еректильній дисфункції. Мукуна пекуча містить L-допу, попередник нейромедіатора дофаміну.

Рекомендації щодо застосування:

  • для підтримки мозку в активному стані, та поліпшення роботи центральної нервової системи;
  • поліпшення інтелектуальної роботи у разі постійного інтелектуального навантаження;
  • захисту центральної нервової системи від перевантажень у разі хронічного розумового та інтелектуального напруження;
  • в умовах праці з підвищеною концентрацією уваги;
  • за необхідності активізації інтелектуальних здібностей, у період сесій і складання іспитів;
  • для підтримки відновлення нервової системи та мозку після захворювань під час реабілітації хвороб, пов'язаних із розумовою діяльністю: відновлення моторики, стимулювання швидкості реакцій і процесів мислення;
  • з метою стимулювання і відновлення короткострокової і довгострокової пам'яті у літніх людей.

Характеристики

Склад
  • 1 капсула тверда містить:Готу Кола 35 mg (мг)Брахмі 35 mg (мг)Гінкго Білоба 35 mg (мг)Розмарин лікарський 30 mg (мг)Левзея 30 mg (мг)Цистанхе тубулоза 15 mg (мг)Мукуна пекуча 30 mg (мг)Допоміжні речовини: діоксид кремнію
Застосування
  • Вживати дорослим по 1-2 капсули 1-2 рази на добу під час їжі. Капсули ковтати, не розжовуючи, запивати достатньою кількістю рідини. Термін вживання: не обмеженний.
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами