Капсули НЕВРОХЕЛС Heltec 30 шт

Код:  442933925

Капсули НЕВРОХЕЛС Heltec 30 шт

Код:  442933925

Є в наявності

350

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

НЕВРОХЕЛС – має антистресову й адаптогенну дію, дає змогу в натуральний спосіб підвищити фізичну та ментальну активність, а також розвинути опірність організму до широкого спектра шкідливих впливів фізичної, хімічної та біологічної природи, нормалізує діяльність нервової системи, знижує роздратування й депресію, поліпшує пізнавальний процес, пам'ять. Рекомендується як загально зміцнювальний, тонізуючий, стабілізуючий, емоціональну та гормональну сферу засіб.

ТОТАЛЬНА ПІДТРИМКА НЕРВОВОЇ СИСТЕМИ

ДІЯ: ЗМІЦНЮЧА, ВІДНОВНА, СТАБІЛІЗУЮЧА ЕМОЦІОНАЛЬНУ ТА РОЗУМОВУ СФЕРУ

Функціональні властивості складових компонентів

Гарцинія камбоджійська – покращує травлення і сприяє швидкому насиченню, допомагає прискорювати обмінні процеси та метаболізм, блокує процес синтезу жирів, що згодом мінімізує відкладення жирових клітин, стимулює роботу серцево-судинної системи та інших внутрішніх органів, забезпечує м'язи енергією, а тіло додатковим тонусом.

Звіробій звичайний – активно сприяє відновленню функцій нервових волокон, завдяки флавоноїдам і гіперицину у його складі підвищує рівень дофаміну, надає сили, зменшує наслідки стресових ситуацій, таких як тривога, дратівливість і занепокоєння, має антидепресантну дію, застосовується для лікування реактивних та ендогенних депресій, тривожних станів та порушень сну. Його успішно застосовують для полегшення ПМС, у разі клімаксу в жінок, від неврозів, особливо складних, що супроводжуються головним болем і безсонням.

Солодка гола (Лакриця) – Нормалізує роботу щитовидної залози, допомагає у корекції травних патологій, нормалізує обмін речовин, усуває проблеми з кишечником та сечостатевою сферою. Нормалізує менструальний цикл у жінок. У корені солодки присутній фітоестроген, за своїм складом він ідентичний зі статевими гормонами жінки. За нестачі цієї речовини можна мати великі проблеми із сечостатевою та репродуктивною системою.

Мукуна пекуча (Капікачху) – використовують при депресії, нервових розладах, для поліпшення розумової активності та у боротьбі з хворобою Паркінсона. Мукуна пекуча містить L-дофа – попередник нейромедіатора дофаміну, мінімізує шанс прояву дестабілізації когнітивних функцій, відновлює рівень серотоніну, антидепресант, релаксант, покращує якість сну, адаптоген, також підвищує лібідо в чоловіків і жінок.

Ашваганда – дозволяє взяти під контроль надмірну метушливість, неуважність, виснажливу безладність думок, безконтрольність емоційних реакцій на зовнішні подразники, є потужним антиоксидантом, який успішно нейтралізує негативну дію вільних радикалів на клітину та перешкоджає передчасному старінню організму, а також володіє протизапальною дією та є ефективною при, артритах, підвищеному тиску та діабету.

Левзея (Рапонтикум сафралоподібний) – Відмінно тонізує, підвищує працездатність і знижує вплив стресу на організм. Покращує пам'ять, підвищує фізичну та розумову працездатність, відновлює після хвороб, застуди, гіпертермії, усуває занепад сил. Рекомендується в разі перевтоми та хронічної втоми.

Цистанхе тубулоза (Женьшень пустелі) – відновлює після хвороб, усуває занепад сил. Відмінно тонізує, підвищує працездатність і знижує вплив стресу на організм. Покращує пам'ять, уповільнює процес старіння гіпофіза, гонад, вилочкової залози, підвищує фізичну та розумову працездатність. Підвищує м’язові запаси глікогену, зменшує після тренування руйнування м’язових білків, покращує синтез РНК і ДНК у печінці та селезінці. Знижує рівень жиру в крові, запобігає атеросклерозу, тромбозу, зменшує периферичний опір судин, розширює периферичну судину, захищає печінку і ліквідує жир у печінці.

Заманиха (Ехінопанакс) – має тонізуючу, стимулюючу, адаптогенну, протидіабетичну, протизапальну дію на організм. Використовується при астенії, депресії, гіпотонії.

Рекомендації щодо застосування:

  • стрес, психоемоційне напруження, депресія, втома, астенія, гіпотонія, занепад сил, порушення пам'яті і концентрації уваги;
  • розлади сну: часті пробудження, труднощі із засинанням, неспокійний, неглибокий сон;
  • підвищена тривожність, емоційне перенапруження після перенесеного стресу, хвилювання, сильних як негативних, так і позитивних емоцій;
  • емоційна нестабільність: різка зміна настрою, надмірна емоційність без видимих причин патологічна дратівливість, що виникла на тлі стресів;
  • хвороба Паркінсона;
  • дисфункції статевої системи, порушення менструального циклу, ПМС, клімактеричні розлади;
  • порушення функції щитовидної залози;
  • незбалансоване харчування;
  • порушення обмінних процесів, ожиріння, цукровий діабет;
  • зниження імунітету.

Характеристики

Застосування
  • Вживати дорослим по 1 капсулі 1-2 рази на добу під час їди. Капсули ковтати, не розжовуючи, запивати достатньою кількістю рідини. Термін вживання: не обмежений.
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами