Капсули ПРОСТАТАХЕЛС Heltec 30 шт

Код:  442933928

Капсули ПРОСТАТАХЕЛС Heltec 30 шт

Код:  442933928

Є в наявності

350

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

ПРОСТАТАХЕЛС – сприяє поліпшенню здоров’я простати, підтримує сечовидільну систему, підтримує функції простати в разі запалення та аденоми.

ТОТАЛЬНА ПІДТРИМКА ПРОСТАТИ ТА СЕЧО-СТАТЕВОЇ СИСТЕМИ

Функціональні властивості складових компонентів

Копієчник забутий/Червоний корінь – застосовується при хворобах передміхурової залози, імпотенції, вважається охоронцем чоловічої сили. У разі аденоми простати покращує сечовиділення в разі затримки, сприяє повнішому випорожненню сечового міхура, знижує частоту сечовиділення, особливо вночі. Сприяє відновленню чоловічої статевої активності, поліпшенню кровообігу та усуненню застійних явищ у передміхуровій залозі, відновлює сили після важких фізичних навантажень. Підвищує потенцію в чоловіків. Є негормональним, м'яким стимулятором статевої активності чоловіків, не викликає звикання, має довготривалий ефект на відміну від дорогих імпортних аналогів, де ефект виникає на один раз. Червоний корінь чистить кровоносну та лімфатичну системи, нормалізує кровообіг, має протизапальну та імуномодулюючу дію.

Пальма Сабаль/Сереноа – спрямована на усунення причин виникнення захворювань простати і нормалізацію її діяльності. В екстракті плодів пальми високий вміст лауринової, міристинової, олеїнової жирних кислот і фітостеролів, що наділяє його протинабряковими, протизапальними, андрогенними (такими, що нормалізують гормональний фон) та вазопротекторними (зменшують проникність судин) властивостями. Фітостероли, які є в екстракті плодів, знімають набряки та запалення передміхурової залози, які виникають у разі гіперплазії. При цьому екстракт не призводить до гормональних змін крові і не впливає на гіпоталамо–гіпофізарну систему.

Цистанхе тубулоза (женьшень пустелі) – застосовують для підвищення потенції, лікування захворювань передміхурової залози. Його лікувальна дія в 5 разів сильніша за женьшень. Покращує пам'ять, уповільнює процес старіння гіпофіза, гонад, вилочкової залози, підвищує фізичну та розумову працездатність. Цистанхе має антиоксидантні, протизапальні, імуномодулювальні, протипухлинні та інші властивості.

Горянка (Епімедіум) – потужний природний компонент для підтримки статевого здоров'я, стимулює статеву активність, збільшує продукцію сперми, стимулює сенсорні нерви і збільшує статеве бажання. Підвищує рівень адреналіну, норадреналіну, серотоніну і допаміну. Допамін визначає ефективність цієї рослини як тонізуючого засобу. Він допомагає досягти внутрішнього балансу і гармонії, а також істотно підвищити сексуальну активність. Поліпшує фізичний та емоційний стан, а також відкриває нові можливості для повноцінного та щасливого життя.

Сигізіум ароматний (Гвоздика) – є афродизіаком, що не допускає швидкої еякуляції, допомагає тонізувати м'язи, і швидко відновитися після фізичних навантажень.Вона відома своїми антиоксидантними та антимікробними властивостями. У гвоздиці міститься евгенол — сполука, яка має протизапальні та антимікробні властивості, і може допомогти організму впоратися з інфекціями та запаленнями. Схожі властивості мають інші корисні речовини, що містяться в гвоздиці – кемпферол і рамнетин. Гвоздика допомагає налагодити травлення і поліпшити апетит, поліпшити самопочуття в разі гіпертонії, захворювань суглобів, невралгії.

Розмарин лікарський – регулярне використання рослини допомагає вирішити проблеми з діяльністю сечостатевої системи і репродуктивною функцією. Розмарин застосовують під час терапії простатиту, орхіту, підвищити лібідо у чоловіків, допоможе в профілактиці імпотенції.

Левзея (Рапонтикум сафралоподібний) – відмінно тонізує, підвищує працездатність і знижує вплив стресу на організм. Покращує пам'ять, підвищує фізичну та розумову працездатність, відновлює після хвороб, застуди, гіпертермії, усуває занепад сил. Рекомендується в разі перевтоми та хронічної втоми.

До складу левзеї входять фітоекдізони, що представляють собою стероїдні сполуки, що володіють яскраво вираженою анаболічною активністю, допомагають з потенцією, покращують еректильну функцію.

Заманиха (Ехінопанакс) – має тонізуючу, стимулюючу, адаптогенну, протидіабетичну, протизапальну дію на організм. Використовується при астенії, депресії, гіпотонії, у разі дисфункції статевої системи у чоловіків. Особливо ефективним є застосування препаратів заманихи на початкових стадіях цукрового діабету, оскільки вони сприяють швидшому зниженню рівня цукру в крові.

Аралія маньчжурська – підвищує фізичну та розумову працездатність, нормалізує сексуальні функції. Аралію застосовують при надмірної стомлюваності, депресивному стані, після грипозної астенії, при цукровому діабеті, при фізичної та розумової перевтомі.

Вона стимулює роботу центральної нервової системи, чинить кардіотонічну дію і позитивно впливає на статеву систему (гонадотропний ефект).

Рекомендації щодо застосування:

  • підтримає правильне функціонування простати;
  • має протизапальні властивості;
  • регулює рівень андрогенів;
  • полегшує сечовипускання;
  • підтримує імунітет;
  • чинить очищувальну дію на сечовивідну систему;
  • надає сильний антиоксидантний ефект;
  • підвищує фізичну та розумову працездатність;
  • нормалізує сексуальні функції.

Характеристики

Застосування
  • Вживати дорослим по 1 капсулі 1-2 рази на добу під час їжі. Капсули ковтати, не розжовуючи, запивати достатньою кількістю рідини. Термін вживання: не обмеженний.
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами