Капсули РЕТІНОХЕЛС Heltec 30 шт

Код:  442933931

Капсули РЕТІНОХЕЛС Heltec 30 шт

Код:  442933931

Є в наявності

350

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

РЕТІНОХЕЛС – застосовуються як додаткове джерело біологічно активних речовин з метою захисту нормального функціонування органів зору.

ТОТАЛЬНА ПІДТРИМКА СІТКІВКИ ОЧЕЙ

ДІЯ: РЕТІНОПРОТЕКТОРНА, АНТИОКСИДАНТНА, АНТІ-ЕЙДЖ ТА АНГІОПРОТЕКТОРНА

Функціональні властивості складових компонентів

Чорниця – завдяки наявності у складі антоціанів допомагає очам відновитись після перенапруги. Регулярне вживання ягоди сприяє відновленню зору після впливу яскравого світла та допомагає підтримувати здоров'я сітківки.

Лютеїн – каротиноїд із групи ксантофілів, присутній у сітківці ока. Має виражені антиоксидантні властивості, оберігає сітківку оку від яскравого світла, уповільнює формування катаракти. Лютеїн поглинає згубний очей ультрафіолет, підвищує гостроту зору.

Аскорбінова кислота (Вітамін С) – є потужним антиоксидантом, нормалізує проникність капілярів, регулює обмін речовин. запобігає окисленню холестерину і відкладенню його на судинних стінках, надає, таким чином, антиатеросклеротичний вплив. Аскорбінова кислота здійснює нейропротекторну дію.

Ресвератрол – біологічно активна речовина міститься у великій кількості у винограді, в основному

в шкірці. Уповільнює процеси старіння, ефективний у профілактиці та лікуванні діабету. Поліпшує зір. Завдяки антиоксидантним властивостям ресвератрол захищає сітківку ока від ушкоджень від окислювального стресу.

Кверцетин – природний біофлавоноїд, який міститься у білої та червоної цибулі, журавлині, перці, бузині, бутонах софори японської. Є одним з найпотужніших природних антиоксидантів. Має імуномодулюючу, антигістамінну, противірусну, протиракову дію, блокує вільні радикали і захищає від окислення всі клітини організму, покращує кровообіг. Кверцетин стабілізує мембрани тучних клітин і завдяки цьому блокує викид з них гістаміну і серотоніну, які є пусковим фактором алергії і запалення. Володіє протинабряковим, противиразковим, онкопротекторним, радіопротекторним, ефектами. Кверцетин зменшує вплив, вірусів на клітини. Сприяє нормалізації функцій мітохондрій і стану клітинних мембран, підвищує активність імунних клітин Т-лімфоцитів, В-лімфоцитів і макрофагів, стимулює вироблення інтерферонів і антитіл. Кверцетин сприяє зміцненню судинної стінки, поліпшує мікроциркуляцію та запобігає небезпечному тромбоутворенню.

Лікопін – каротиноїдний пігмент, що визначає забарвлення плодів деяких рослин (наприклад, томатів, кавунів). Є потужним антиоксидантом, який уповільнює процеси окислення в організмі, блокує дію вільних радикалів, забезпечуючи здоров'я і молодість. Лікопін – уповільнює старіння, надає омолоджуючу дію на весь організм і захищає від дії ультрафіолетових променів. Цей пігмент грає дуже важливу роль в профілактиці і лікуванні багатьох захворювань. Лікопін захищає від утворення ракових клітин, має протиракову дію, зменшує пухлини і уповільнює швидкість росту пухлини. Лікопін регулює рівень ліпідів в крові, і може застосовуватися при атеросклерозі та ішемічної хворобі серця.

Рекомендації щодо застосування:

  • у комплексній терапії захворювань очей (вікова макулодистрофія, дегенерація сітківки, ретинопатія; прогресуюча міопія, електро-офтальмія; вікові зміни сітківки; крововиливи у сітківку ока; нейропротекція при розвитку атрофії зорового нерву;
  • при постійних значних навантаженнях на очі (негативний вплив блакитного сяйва екранів телефонів, комп'ютерів- комп'ютерний зоровий синдром; тривале читання; тривале керування автотранспортом, вплив УФ-випромінювання);
  • під час реабілітації після офтальмологічних операцій;
  • для профілактики захворювань очей у групах ризику (вік старше 50 років, цукровий діабет спадкова схильність до глаукоми, або дегенерації сітківки, особи зі світлим кольором очей, курці);
  • при порушенні адаптації зору до умов недостатнього освітлення;
  • незбалансоване харчування.

Характеристики

Склад
  • 1 капсула тверда містить:Чорницю 100 mg (мг)Лютеїн 5 mg (мг)Аскорбінову кислоту 50 mg (мг)Ресвератрол 5 mg (мг)Кверцетин 100 mg (мг) Лікопін 50 mg (мг)Допоміжні речовини: діоксид кремнію
Застосування
  • Вживати дорослим по 1 капсулі 1-2 рази на добу під час їжі. Капсули ковтати, не розжовуючи, запивати достатньою кількістю рідини. Термін вживання: мінімальний курс 3 місяці. Рекомендовано 2-3 курси на рік.
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами