Капсули УРІНОХЕЛС Heltec 30 шт

Код:  442933934

Капсули УРІНОХЕЛС Heltec 30 шт

Код:  442933934

Є в наявності

350

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

УРІНОХЕЛС – це дієтична добавка, яка сприяє поліпшенню сечовивідних шляхів і сечового міхура. Капсули мають широкий діапазон впливу на організм людини. Крім цього засіб успішно блокує больовий синдром, усуває відчуття дискомфорту. Активні компоненти натурального поход­ження усувають біль під час сечовипускання, знімають ріжучі відчуття в промежині, мають протизапальний і антибактеріальний ефект.

ТОТАЛЬНА ПІДТРИМКА СЕЧОВИДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ

Функціональні властивості складових компонентів

Брусниця – надає помітний цілющий ефект, посилюючи дію антибіотиків та медпрепаратів при захворюваннях нирок та сечовивідних шляхів, діабеті, ревматизмі, подагрі (сприяє розм'якшенню і виведенню каменів і солей), сприяє формуванню та відходу сечі, зменшує запалення та дискомфорт. Діє як діуретичний, бактерицидний, антисептичний, антигельмінтний і жовчогінний засіб.

Журавлина – зменшує запальний процес, поліпшує еластичність судин і знижує проникність капілярів для патогенної мікрофлори, має сечогінну та бактерицидну дію, та збільшує виділення шкідливих та застійних речовин з організму, що благотворно впливає на канальці паренхіми нирок, корисно при пієлонефриті та подібних захворюваннях. Наявність бензойної кислоти у складі журавлини чинить на організм людини потужний антибактеріальний, протигрибковий і протизапальний ефект та запобігає утворенню каменів у нирках.

Мучниця звичайна (Ведмежі вуха) – натуральний рослинний діуретик з комплексною сечогінною, протизапальною та антисептичною дією, сприяє виведенню солей із організму та покращує мінеральний обмін. Такий мультинаправлений ефект досягається завдяки винятково багатому складу цієї лікарської рослини, яка містить арбутин і метиларбутин, гідрохінон, дубильні речовини, фенологлікозиди. Лікувальні властивості настою листя мучниці активно застосовуються в урології при циститах, уретритах та інших інфекційно-запальних захворюваннях сечовивідної системи. Гідрохінон активний щодо Staphylococcus epidermidis, Pseudomonas aeruginosa, Enterococcus faecalis, Proteus sp., у тому числі щодо їх резистентних до антибіотиків штамів. Протимікробні та протизапальні властивості мають також дубильні речовини мучниці.

Деревій – покращує роботу шлунково-кишкового тракту, посилює секрецію шлункового соку і жовчовиділення, підвищує апетит, зменшує метеоризм, знімає спазми шлунка і кишківника. Визначено кровоспинні, протизапальні, антиульцерогенні, протипухлинні, тонізуючі, заспокійливі, сечогінні, гепатопротективні, антипсоріатичні, седативні властивості деревію. Екстракти рослини нормалізують моторику кишечника, надають спазмолітичну, протизапальну, за допомогою впливу на синтез окису азоту та адренергічну систему, вплив на органи ШКТ.

Звіробій звичайний – діє загальнозміцнююче, протимікробно, протизапально, болезаспокійливо, регулює обмінні процеси в організмі, має властивість виводити зайву рідину з організму за її затримки та зниженої фільтраційної здатності, ефективний при циститі, сечокам'яній хворобі та нічному нетриманні сечі.

Марена красильна – має діуретичну та спазмолітичну дію, сприяє розпушенню сечових конкрементів, що містять фосфати кальцію та магнію та сечовивідних шляхів при сечокам'яній хворобі. Використовують як нефролітичний засіб для зменшення спазмів, полегшення та зменшення болю при відходженні дрібних каменів і піску. Також використовують для профілактики рецидивів після оперативного втручання, при фосфатурії, а також як допоміжний засіб при подагрі, остеохондрозі, поліартриті, для усунення супутніх симптомів при запаленні селезінки, затримці менструації.

Сигізіум ароматний (Гвоздика) – у гвоздиці міститься евгенол-сполука, яка має протизапальні та антимікробні властивості, і може допомогти організму впоратися з інфекціями та запаленнями. Схожі властивості мають інші корисні речовини, що містяться в гвоздиці – кемпферол і рамнетин. Гвоздика допомагає налагодити травлення і поліпшити апетит, поліпшити самопочуття в разі гіпертонії, захворювань суглобів, невралгії;

Горець пташиний – збільшує діурез, має протизапальну та антисептичну дію, виводять із сечею надлишок іонів натрію та хлору, перешкоджає утворенню сечових каменів, що пов'язують із вмістом у препаратах рослини розчинних сполук крем'яної кислоти, які у досить значних концентраціях видаляються із сечею. При проходженні сечових шляхів вони відіграють роль захисного колоїду, що зменшує ступінь кристалізації мінеральних солей, перешкоджаючи утворенню сечових каменів, а також сприяє відходженню конкрементів з нирок. Горець пташиний застосовують при хронічних захворюваннях сечовивідних шляхів, ослабленні фільтраційної функції ниркових клубочків і появі в сечі великої кількості мінеральних солей, особливо солей щавлевої кислоти. Як допоміжні засоби призначають у початкових стадіях сечокам'яної хвороби, післяопераційному періоді після видалення сечових каменів, при сечокислому діатезі, при функціональній недостатності печінки та захворюваннях, пов'язаних із затримкою в організмі токсичних продуктів обміну.

Рекомендовано вживати у таких випадках:

  • гострі та хронічні інфекції сечовивідних шляхів і нирок (цистити та пієлонефрити);
  • сечокам'яна хвороба;
  • жовчнокам'яна хвороба;
  • уретрит;
  • простатит;
  • післяопераційні інфекції сечостатевої системи.

Характеристики

Застосування
  • Вживати дорослим по 1 капсулі 1-2 рази на добу під час їжі. Капсули ковтати, не розжовуючи, запивати достатньою кількістю рідини. Термін вживання: не обмеженний.
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами