Комплекс для профілактики нирок JIVO ФітоКомплекс Нирки 50 ml

Комплекс для профілактики нирок JIVO ФітоКомплекс Нирки 50 ml

Продавець:Hfy

4.7/5  ( 63 оцінок )

Є в наявності

122

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Дія дієтичної добавки обумовлена активними компонентами, що входять до складу:

-Екстракт зеленого чаю – здатний покращувати обмін речовин, виводити зайву рідину з організму, нейтралізовувати вільні радикали.

-Екстракт малини – багатий на вітаміни А, В, С, Д, Е та мікроелементи, сприяє зміцненню організму вцілому.

-Екстракт ожини – чинить антисептичну, в’яжучу, потогінну, сечогінну, ранозагоювальну дію, поліпшує перистальтику кишок.

-Екстракт хвоща польового – застосовується як сечогінний, кровоспинний, протизапальний, антимікробний і гіпотензивний засіб.

-Екстракт фіалки – проявляє протизапальну та сечогінну дію, стимулює роботу нирок.

-Аргінін – напівнезамінна амінокислота, яка сприяє утворення оксиду азоту, який в свою чергу стимулює імунну систему до дії проти руйнівних патогенів, покращує реакцію імунітету у боротьбі з вірусами. Крім того, аргінін є свого роду провідником, який доносить активні компоненти до кожної клітини організму.

Рекомендації до вживання: може бути рекомендована для використання в раціонах дієтичного харчування дорослих і дітей як додаткове джерело вітамінів, мінералів та інших комплексних біологічно активних речовин для покращення роботи нирок і сечовивідних шляхів.

Спосіб застосування та рекомендована добова доза:

-діти 3-12 років: один-два рази на день по 10 – 20 крапель на півсклянки води за 40 хвилин до їди або через 40 хвилин після їди;

-дорослі та діти від 12 років: один-два рази на день по 30 – 40 крапель на півсклянки води за 40 хвилин до їди або через 40 хвилин після їди.

Курс – 3 тижні. Повторний курс – після двотижневої перерви. За рекомендаціями лікаря (при наявності гіпертонічної хвороби або присутності алергійних процесів, рекомендовано розпочинати вживання засобу з меншої дози (діти 3-12 років: 5 – 10 крапель; дорослі та діти від 12 років: 15 – 20 крапель), додавати в день по 5 крапель, поступово доводячи дозу до повної). Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Застереження:

При вагітності, годуванні грудьми, прийомі медичних препаратів чи наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням харчових добавок. У разі виникнення побічних реакцій припиніть використання та проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати у недоступному для дітей місці. Не використовувати, якщо зовнішня захисна мембрана відсутня чи пошкоджена.

*** Виробник залишає за собою право змінити зовнішній вигляд упаковки, склад та/або консистенцію продукта.

**** БАД не є лікарським засобом!

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами