Комплекс для профілактики нирок Swanson Chanca Piedra 500 mg 60 Veg Caps

Код:  445711592

Комплекс для профілактики нирок Swanson Chanca Piedra 500 mg 60 Veg Caps

Код:  445711592

Є в наявності

610

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Філлантус нірурі( Chanca Piedra), Swanson використовується для підтримки здоров'я нирок, печінки, лікування надлишкового рівня сечової кислоти. Також використовується як противірусний, жовчогінний, гепатопротекторний засіб. Вегетаріанський продукт.

Склад:

  • Компонент: склад 1 капсули
  • Філлантус нірурі (Phyllanthus niruri) (листя і стебла): 500 мг

Інші інгредієнти:

гіпромелоза (рослинна капсула), мікрокристалічна целюлоза (рослинне волокно), стеарат магнію, діоксид кремнію.

Функціональна дія:

Філлантус нірурі (Chanca Piedra) від Swanson містить цілий спектр біологічно активних фітонутрієнтів, речовин, включаючи лігнани, терпени, флавоноїди, бензеноїди, алкалоїди, стероїди, вітамін С, таніни і сапоніни, активізуючі механізми загального очищення організму, що стимулюють роботу основних детоксикаційних органів, особливо печінки і нирок. Завдяки унікальному хімічному складу філлантус надає різноманітні терапевтичні дії, прискорюючи виведення токсинів і продуктів метаболізму природним шляхом.

Філлантус нірурі володіє також вираженим антимікробним ефектом. Антибактеріальну і спазмолітичну дію філлантуса прекрасно доповнюється сечогінними і камнерастворяющими властивостями, що дозволяє ефективно використовувати його при захворюваннях нирок і сечовивідних шляхів: нефриті, циститі, пієліті і уролітіазі (оксалатні, уратні, карбонатні і фосфатні конкременти), набряках, звуженні уретри (в тому числі при аденомі простати).

Застосування:

Приймати по 1 капсулі в день, запиваючи водою.

Протипоказання:

Індивідуальна непереносимість компонентів.

Попередження:

При вагітності, годуванні груддю, прийомі будь-яких медичних препаратів або наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням будь-яких харчових добавок. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть використання і проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не використовувати, якщо зовнішня захисна мембрана відсутня або пошкоджена.

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами