Питання покупців про Термометр електронний цифровий OMRON Flex Temp Smart (МС-343 F-RU)

58 відгуків

Код:  6576201

Цікавить додаткова інформація?
  • Володимир Путілін
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

    Добрий день. Шукаю термометр для вимірювання температури у котиків ректально. Для мене дуже важливо щоб час вимірювання був як найменш короткий. Чи то дійсна інформація що температуру він вимірює за 10 секунд? Майте на увазі що
    що нормальна температура у котиків може досягати 39" а у хворих від 40 і висче. Дякую

    • Володимир Путілін

      Шановний продавець. Мені терміново потрібен термометр. Будь ласка дайте відповідь і якщо все гуд я відразу його придбаю. Дякую.

    • Представник бренду

      Добрий день. У технічній документації виробник передбачає вимірювання температури виключно у людини. Термометр ректально вимірює температуру за 10 сек. Найвищий показник який термометр може виміряти 42 градуси Цельсія. Нажаль в нас відсутня інформація як термометр вимірюватиме температуру тваринам.

  • Юлия Балабкина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

    Доброго ранку.
    Термометр у всіх членів сім’ї показує однакову температуру . Як його обміняти ?

    • Представник бренду

      Добрий день. Температура здорової людини плюс мінус 36.6. Термометр вимірює температуру аксілярно(під пахвою) на протязі 5-10 хв. Звуковий сигнал призначений виключно для вимірювання ректально.З повагою та прагненям змінити світ на краще, команда OMRON Україна.

  • Алена Чобану
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

    Які батарейки підходять для цього термометра?
    Чи можна їх купити тут на Розетці?

    • Представник бренду

      Добрий день Пані Олена. Батарейка тип AG3(LR 41). Посилання на магазин ROZETKA посилання
      З Повагою та прагненям змінити світ на краще, команда OMRON Україна.

  • Андрій Ка
    Продавець: Rozetka

    В якій моделі у вас є функція мікропамяті?
    Коли виключений термометр, при включенні на 1-4секунди показує попереднє виміряне значення і тоді починає нове вимірювання.
    Такого параметру нема, але певні термометри таке мають, бо це зручно і для перевірки що ми там наміряли попередній раз.

    • Представник бренду

      Добрий день Андрію. Пам'ять на одне пепереднє вимірювання є в усіх термометрах OMRON, при ввімкненні приладу він показує попередній результат і тільки після цього починає вимірювання. З повагою та прагненям змінити світ на краще, команда OMRON Україна.

  • Тімур Каплун
    Продавець: Rozetka

    Оральним методом міряти 10 секунд чи 20?

  • Дмитро
    Продавець: Rozetka

    Чим відрізняється термометр Omron Eco Temp Basic від Flex Temp Smart?

    • Представник бренду

      Добрий день Пан Дмитро. Flex Temp Smart має гнучкий накінечник, час вимірювання ректально 10 сек, під пахвою 5 хв.Eco Temp Basic має монолітний корпус без гнучкого накінечника, час вимірювання ректально 1 хв, під пахвою 10 хв. З Повагою та прагненям змінити світ на краще,команда OMRON Україна.

  • Александр Мирошников
    Продавець: Rozetka

    Представителю бренда.
    Объясните пожалуйста разницу в цене (в разы) по сравнению с аналогичной продукцией. Чем Ваша лучше? Ну кроме гнущегося кончика.
    Заранее благодарен.

    И закон о языке перечитайте. По просьбе клиента Вы можете отвечать хоть на древнеарамейском. Как и в любой цивилизованной стране. Хоть здесь не начинайте...

    • Представник бренду

      Добрий день Пане Олександре. Чим наш кращій. чи чим наш гірший7 Це провокативне питання відповідь на яке заблокує магазин Rozetka. Задайте питання в каментарях інших виробників, дочекайтесь відповіді, і зробіть висновки стосовно підтримки, та сервісного обслуговування. З Повагою та прагненям змінити світ на кращє, команда OMRON Україна.

  • Сергей Одесса
    Продавець: Rozetka

    Добрый день

    Есть ли подсветка экрана на данной модели? Какова гибкость наконечника?
    Прошу ответ на русском языке ️

    • Представник бренду

      Добрий день пан Сергій.Відповідно до закону України "Про забезпечення функціонування української мови як державної" , статті 1 та статті 2 цього закону, ми не зможемо надати вам відповідь не державною мовою. Термометр OMRON Flex Temp Smart (МС-343-F-Е) не має підсвічування дисплею. Гнучкість накінечника.Накінечник не бажано відхиляти більше ніж на 1 см від уявної вісі приладу. З повагою та прагненям змінити світ на кращє, команда OMRON Україна.

  • Галина Архипова
    Продавець: Rozetka

    Добрый день. Какая разница между термометрами OMRON Eco Temp Basic (MC-246-E) и OMRON Flex Temp Smart (МС-343-F-Е) ?

    • Представник бренду

      Добрий день Пані Галино. Основна відмінність у будові приладів, а саме OMRON Flex Temp Smart (МС-343-F-Е) має гнучкий накінечик,OMRON Eco Temp Basic (MC-246-E) має монолітну, жорстку будову. Друга і остання відмінність це час вимірювання, ректально OMRON Flex Temp Smart (МС-343-F-Е) 10 сек.,OMRON Eco Temp Basic (MC-246-E) 60 сек., під пахвою OMRON Flex Temp Smart (МС-343-F-Е) 5хв.,OMRON Eco Temp Basic (MC-246-E) 10 хв. З Повагою та прагненям змінити світ на кращє, команда OMRON Україна.

  • Снежана Кермас
    Продавець: Rozetka

    Доброго дня. Є термометри з батарейкою пальчикова?

    • Представник бренду

      Добрий день Пані Снежана. Нажаль у лінейці термометрів OMRON відсутні моделі під батарейки типу АА. З Повагою та прагненям змінити світ на кращє, команда OMRON Україна.

  • Алена Зганич
    Продавець: Rozetka

    Чи можна розрахуватись карткою пакунок малюка?